Pixi retinol eye cream

Kjøpt på Kicks.no for 399kr

Denne fungerer egentlig ganske bra. Og jeg liker «nålen» til å påføre. Eneste er at du må klemme ganske hard, så det er fare for å klemme ut for mye føles det som.

Jeg tror ikke innhold av retinol i denne er veldig høy, og det bør kanskje ikke være det heller. Øyeområde er sensitivt og man må være litt forsiktig. Retinol er listet midt på omtrent lista, så antagelig under 1%? Men det er gjetning fra min side.

Den innholdet også avokado olje, glycerin, shea smør, hyaluronsyre og masse annet bra for huden under øynene. Den har også ett par essensielle oljer som gjør den uegnet for den som har parfyme allergi. Men den har ikke tilsatt syntetisk parfyme.

Har du sensitiv hud så styr unna. Mange opplever reaksjoner ved bruk av denne. Har du ikke prøvd retinol på huden din ellers så ser jeg ikke poenget i å begynne under øynen først.

Prisen……. hva skal jeg si da…. utenfor Norge så anses Pixi som et «drugstore» merke, og dermed billig. I andre land selges denne øyekremen for £22 alt noe over 220kr kanskje litt mer, jeg husker ikke hva pund står i nå om dagen. Men hva vet jeg om hva denne koster å få importert. I Norge oppfatter hvertfall ikke jeg, Pixi som et billig merke. Og Kicks er kanskje de som er dyrest på Pixi generelt, men det har ikke jeg fått med meg egentlig før nå 🤦🏼‍♀️

Så hvis du ønsker en øyekrem med retinol og du har tolerant hud, så synes jeg egentlig at dette er et bra produkt. Opplever ikke irritasjon i det hele tatt.

Den har også koffein i seg som reduserer opphovnede øyne og kan potensielt lysne litt under øynene. Men egentlig så er dette litt bortkastet da man egentlig ikke burde bruke denne på dagtid pga retinolen, så jeg vet ikke helt om det er ett godt argument.

Hvis du mener du virkelig har behov for en øyekrem så ja, den er god. Men de fleste av oss vil antaglig kunne bruke fuktighetskremen vår med retinol å legge den opp til huden under øye, og få samme effekt til en billigere penge.

Rating: 3.5 out of 5.

Leave a Reply