Pixi Glycolic Body Lotion

Jeg har vært på leting etter en billigere AHA lotion til kroppen. Jeg kjøpte jo REN sin til over 500kr og syntes det var kanskje dyrt….?

Dermed kjøpte jeg denne til 379kr på Kicks for å teste. Ingen som kanskje er forundret, men jeg er gull medlem hos Kicks og betaler dermed ikke frakt, er du ikke det så blir de like i pris. Husker ikke hvor mye du må handle for, for å få gratis frakt hvis du ikke er medlem.

Jeg digger den lyse grønne fargen på produktene fra Pixi

Når man sammenligner ingrediensene i forhold til aktiver i disse to, så har Pixi glykol og retinyl palmitate (Kombinasjon av retinol (rent vitamin A) og fettsyren palmitinsyre), og forskjellige ekstrakter.

REN har Lactic acid som er en mildere AHA enn glykol men også C vitamin og diverse ekstrakter.

Jeg føler de er ganske like men slik på papiret så burde jeg like Pixi bedre både pga retinylen og glycolen. Men jeg gjør nok ikke det. Det blir litt hipp som happ, det er ikke slik at jeg foretrekker hverken den ene eller andre.

Pixi sin har mer parfyme for den lukter mer synes jeg. Er du sensitiv/allergisk mot parfyme så er vel ikke noen av disse brukbare. Men for den som synes det er alright, så lukter Pixi sin bedre synes jeg, selvom den er sterkere. For meg er REN sin litt kvalmende, men det er uproblematisk da lukta blir borte med en gang.

REN sin trekker lettere inn. Men Pixi sin gir mer fukt. Jeg tenker at Pixi sin kanskje blir mer til høst vinter enn nå mot sommeren, da er nok REN sin bedre for min del.

I forhold til effekt jeg føler de har, så merket jeg større effekt av REN sin, men selvfølgelig så begynte jeg å bruke den uten å ha noen gang brukt en eksfolier og har brukt den hele tiden frem til nå. Dermed så vil jeg ikke se den forskjellen som jeg har gjort fra ingen AHA til plutselig å bruke det. Det jeg kan si er at REN sin prikker mer enn Pixi sin.

Pixi eksfolierer godt og jeg får ikke disse tørre leggene der man nesten flasser skoa fulle, så lenge jeg bruker denne.

Inngrodde hår er en sagablott når man bruker disse to, uansett hvem du velger av dem.

Jeg skrev det sist også, men ikke ha på denne rett etter barbering av leggene, det svir. Vent til huden har roet seg litt, en halvtime etter pleier å gå bra for min del.

Prismessig så er Pixi billigere, så sånn total vurdering med pris og alt, så er vel Pixi ett bedre valg. Jeg synes at over 500kr for REN sin AHA serum er en stiv pris. Fremdeles så er vel 399kr også nok for en bodylotion, den varer ikke akkurat evig.

Husk at nå når sommerværet endelig har kommet så er det kjempe viktig å ha på solkrem og nok av den, så lenge du bruker AHA produkter. Fort gjort å glemme 🤗

Leave a Reply