Jente 23 år, har sendt meg hudpleien sin

Enda en hudpleierutine 😍 jeg må si at jeg er imponert over dere som er så unge og allerede tenker på hudpleie, produkter og serum. Jeg skal innrømme det at da jeg var 23 år så var det ikke i mine tanker en gang. Forebygging er bedre enn å reparere, det kan vi vel alle være enige i. Men, det er aldri forseint for noe, så er du litt opp i åra, så er det bedre å begynne i dag enn å utsette det enda noen år. Uansett, det hun skriver er i kursiv, bildene er tatt av henne og mine tanker kommer under.

Jeg er 23 år, har normal til tørr hud (tror jeg heh, tips om hvordan å finne ut hvilken hudtype man har taes godt i mot) med noe kviser. Har litt hudormer på nesen også.

Om morgenen bruker jeg: 1. CeraVe Hydrating Cleanser 2. The Ordinary Hyaluronic Acid 3. The Ordinary Niacinamide 4. Clinique Dramatically Different moisturizing lotion 5. REN Mineral sol krem 30 SPF / Cliniderm Sun face fluid 50 SPF / Purito Centella Green level solkrem 50 SPF, varerer fra dag til dag mellom disse
Om jeg bruker sminke denne dagen vil jeg gjøre steg 1-3, deretter Clinique Moisture surge og en av solkremene og deretter sminke. Eller Clinique Moisture surge og It Cosmetics CC cream med 50 SPF.

Om kvelden bruker jeg: 1. CeraVe SA Smoothing Cleanser 2. Bytter mellom:- Paulas Choice 2% BHA Lotion- The Ordinary Lactic Acid 10%- Pause fra syrer (går rett til steg 3 etter steg 1) 3. The Ordinary Hyaluronic Acid 4. CeraVe Moisturizing cream. The Ordinary Rose hip seed oil

Om jeg bruker sminke starter jeg med Clinique Take the day of, deretter fortsetter jeg kveldsrutinen som vanlig. En gang i uken bruker jeg The Ordinary AHA/BHA Peeling solution. Jeg har også The Ordinary Vitamin C Suspension 23% men bruker den sjeldent. Egentlig ingen grunn til det, jeg bare glemmer av den og bruker den noen ganger i rutinen min (ikke med Niacinamide og AHA/BHA masken).

Jeg føler denne rutinen passer meg godt, men ønsker å lære mer! Lurer på om det er noen produkter jeg bør inkludere eller noen jeg burde kutte.
Jeg har dessverre ikke bilde av CeraVe Hydrating Cleanseren da jeg er tom og venter på ny, samme med Purito solkremen. Og jeg glemte å ta bilde av rose hip oljen.

Tusen takk!

Vi fant etterhvert ut at det stemmer at du har normal hud til flekkvis tørr hud. Hvis du som leser også lurer på hvilken hudtype du har, så kan du legge en fuktighetskrem som en maske, og observere hva som skjer etter 10-15 minutter. Trekker alt inn? Trekker det flekkvis inn, trekker ingenting inn? Og ut i fra det trekke en konklusjon. Hudtypen vår kan også endre seg etter årstid, økning av hormoner, graviditet og alder. Det er mye som påvirker oss, så dette kan du gjøre for å evt finne det ut.

Rense produktene dine synes jeg er gode for morgenrutinen din.

Serumene dine om morgenen er perfekt.

Dagkremen din er det ingen klager på

Og ikke minst så bra at du bruker solkrem 😍 eneste jeg vil si er at de passer egentlig til noen med kombinert/fet hud, og kan for din del være litt uttørkende, hvertfall Cliniderm og REN sin, Purito solkremen vil nok være bedre for din del. Hadde jeg vært deg så hadde jeg sett etter solkrem som er litt mer hydrerende hvis du vil ha flere å bytte på. Nå vet jeg at det finnes en del primere med SPF, så kanskje det kunne vært noe. Jeg synes i hvertfall at det er superbra at du bruker det selv om du sminker deg. Mange får ikke til å bruke begge deler pga hudtypen sin, så det applauderer jeg virkelig.

Så kveld: du spurte meg om du burde dobbeltrense hver dag uansett sminke eller ikke på grunn av solkremen , og ja det synes jeg absolutt at du bør. Clinique take the balm of er en kultklassiker og har vært ett av mine go to balm produkter. Noen gjorde meg oppmerksom på de miljømessige problemene med denne. Den innehar desverre en type «flytende» plastikk som blir med ut i avløp og ikke er bra for fisk og sånne ting hvis det ender opp i vann ute i naturen. Det er virkelig synd at Clinique ikke gjør noe med dette synes jeg. Men dette visste du allerede og slik som meg så er det et spørsmål om å få brukt den opp og skifte til ett annet merke. Håper også andre legget seg på minnet at produkter med polyethylene det styrer vi unna, og håper at det påvirker produsentene til å endre formuleringen. Vi er ikke nødt til å akseptere polyethylene i produktene våre i dag. Men det var en liten avstikker fra det jeg egentlig skrev om.

Serumene og toneren din på kvelder er strøkent i min bok. Og Lactic acid serumet passer deg bra.

Jeg sitter å veier litt for og i mot AHA peelingen fra The ordinary. Den kan være en tanke for strippende for huden din, men dette er noe du må føle litt på selv. Men at den er sterk er det ingen tvil om.

CeraVe nattkremen og oljen er kjempe fine til din hud. Nå vet ikke jeg om du har på oljen først eller etter kremen. Men kanskje du kunne prøvd å ha på oljen først? CeraVe kremen er ganske fet og okklusiv, så kanskje oljen kommer bedre til sin rett under kremen? Dette kan du prøve deg litt frem med. Det er smak og behag.

Du har helt rett i at C vitaminet er overflødig hos deg. Jeg ville satt den på vent til du blir eldre, hvis du ikke føler at du spesielt godt liker å bruke den i tillegg. Men det er helt korrekt valg av C vit når du først har kjøpt ett.

Det jeg savner hos deg er en hydrerende maske kanskje. Jeg tenker at det kunne du hatt utbytte av hvis du skulle lagt til noe i rutinen din. «I’m from» produktene som selges hos skinsecret.no er kjempe gode, både rismasken og honningmasken. De har en mugwort maske også men den har jeg ikke prøvd men hører masse bra. Det finnes selvfølgelig også kjempe mange andre å velge i, som er like gode som disse jeg nevner her.

Du nevner at du har hudormer på nesa, det tror jeg ikke at du har, eller kanskje du har noen få i tillegg. Men jeg tror du har talgtråder. Disse er naturlig å ha, og skal ikke fjernes med redskaper eller masker som vi fjerner hudormer med. Det vi kan gjøre er å rense porene så godt som mulig og holde området hydrert og mykt, da vil disse fremstå mindre synlig ☺️

Jeg skulle ønske jeg var like opplyst som deg da jeg var 23 år. Du har masse gode produkter og skikkelig styring på det du gjør. Prakteksempel på at sminke og solkrem faktisk er mulig. Jeg skal innrømme at jeg ofte dropper sminken da jeg ikke får det til å se pent ut i mine øyne da. Og må jeg sminke meg så ryker solkremen, så dask på lanken til meg for det. Jeg skal notere meg den CC kremen med SPF du bruker, den kan være noe for meg kanskje. Og ikke minst Clinique surge, den har jeg ikke sett før, så den vil jeg se nærmere på.

Setter stor pris på at du tok deg tid til å sende meg rutinen din 🤍 og håper at noen av mine tanker kan gi deg noen tips videre på vegen.

Har du lyst til å dele din rutine, erfaringer, tips? Anonymt hvis du ønsker det 😃 Klikk på linken under for mer informasjon ⬇️

Leave a Reply