Korres Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask

Tenkte at nå var det egentlig lenge siden jeg har skrevet om noe du bare kan svippe innom butikken etter. Vi kan ikke bare handle fra nett og utlandet heller. Denne får du kjøpt på Vita til 349kr og er ett funn. Dette er mitt andre glass av denne, flere en meg i huset som liker den nemlig, så den var på mystisk vis blitt tom….. 👻 Ellers så er denne drøy i bruk, det er mye for pengene.

Ikke bare er masken god. Men Korres som produsent av hudpleie og verdiene deres er noe jeg støtter. De bruker råvarer fra lokale gårdbrukere og velger ut samarbeid med de som deler deres verdier. Dette står på nettsiden til Korres oversatt til norsk:

Plantejakt-botanikere, organiske produserende gårdbrukere, landbrukskooperativer og institusjoner, alle disse utgjør den største gruppen i KORRES-teamet. Vi velger disse partnerskapene basert på deres forpliktelse til kvalitet, og at de gir tilbake til samfunnet og videreføringen av botanisk forskning.

Og det må vi vel støtte fullt ut 🤍

Men det hjelper ikke hvis produktet er dårlig. Men det er det ikke, det kan jeg love dere at det ikke er.

Denne masken beroliger og fukter alle hudtyper. Og tenker du nå at du har for fet hud til å bruke denne så tar du feil, den er ikke fetende for huden din på noen måte i min mening.

Vita skriver at: Serien (altså greek yougurt serien) passer kvinner og menn i alle aldre og alle typer hud. Anbefaler også til de som har rødhet i huden, tørr eller dehydrert hud, akne, stresset, irritert eller sensitiv hud.

Huden fremstår som mer myk, har fått mer fukt, og får bedre glød etter å ha brukt denne. Jeg opplever den ikke som fet på noen måte. Jeg elsker den rett å slett. Og ikke minst så er denne fri for syntetisk parfyme, det lukter dog litt svakt av den pga de ekstraktene som finnes i denne. Så parfymefri og parfymefri….. men nei ikke syntetisk. Det er en veldig veldig svak duft av denne så mye er det ikke.

Konsistensen er fin. Jeg legger ikke på et kjempe tjukt lag. Jeg har kombinert hud og trenger det rett å slett ikke. Men mer en vanlig fuktighetskrem bruker jeg. Du kan også legge på ett tynt lag å bruke den som nattkrem hvis du ønsket. Jeg foretrekker å vaske den av etter 15 minutter.

Ting å trekke frem av ingredienser i denne er selvfølgelig yougurt, glyserin, aprikosolje, shea butter og masse masse mer.

Jeg har faktisk lyst til å kjøpe flere ting fra Korres greek yougurt serien ☺️

Har du ikke prøvd denne og du er ute etter en tilgjengelig, godt priset og hydrerende maske så anbefaler jeg denne på det varmeste. Dette er et bra produkt!

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply