Dear, klairs mid day blue UV shield

Dear,klairs har kommet ut med ny mineral solkrem, og jeg er jo stadig på leting etter den med minst mulig hvit film av disse mineral solkremene.

Jeg bruker gjerne kjemiske solkremer, men det hender at de irriterer huden min og særlig rundt øynene etter noen ukers bruk. Så jeg bytter gjerne litt på hva jeg bruker.

Med tanke på huden min som er kombinert så synes jeg denne fungerer bedre en Ren sin mineral solkrem faktisk.

Den er lettere å påføre, lettere konsistens, den har desverre parfyme og den er lyse blå i fargen, fargetilsetning, så det er et minus. Men det er ikke nok minus til at jeg ikke vil bruke denne. Jeg liker den kjempegodt. Den «baller» seg ikke da jeg gjentar påføring gjennom dagen, og det er ett pluss. Jeg har ikke prøvd den over sminke da jeg ikke bruker det så ofte. Men jeg vil tro at den fungerer i og med at du ikke må gnu mye for å få spredd solkremen på ansiktet.

Denne har ikke kommet til Norge enda så jeg har ingen pris. Og å bestille fra yesstyle er for dyrt med tanke på frakten som er på 290kr, noe som er 75 kr dyrere enn det produktet faktisk koster, så det vil jeg ikke anbefale noen å gjøre. Men jeg antar at denne kommer snart, eller jeg håper det. For det er virkelig en god mineral solkrem.

Rating: 4.5 out of 5.

Leave a Reply