Renate 40 år har sendt meg hudpleierutinen sin

Fikk en mail om å se litt på rutinen til denne damen.

Hei 🌸
Jeg er ei dame på 40 År. Har kombinasjon/fet hud. Har porer på nesen og litt på kinnene. Ikke plaget med kviser, men får noen små her og der. Har sorte hudormer på nesa som plager meg, men både det og porene har blitt bedre etter at jeg ble flinkere til å skrubbe ansiktet regelmessig.

Morgenvask: vasker ansikter med vann, renser med cosmica skumrens, tar på cosmica dagkrem og avslutter med la roche posay solkrem faktor 50.

Kveldsvask: vasker ansiktet med cosmica skumrens 2 ganger for å få av all sminke og solkrem. Jeg har kjøpt klairs sin oljerens, kommer snart i posten, da vil jeg bruke den som rens 1 og cosmica som rens 2. Tar klairs toner på en bomullspad og stryker over ansikt og hals, deretter tar jeg på klairs fuktighets serum, til slutt cosmica nattkrem og øyekrem.

Tillegg på kvelden: 2 ganger i uken skrubber jeg huden og tar ansiktsmaske. Den ene dagen bruker jeg nvey eco skrubb for deretter å bruke formula mud mask. Den andre dagen bruker jeg klairs glow sugar mask. Den skal sitte på ansiktet i 10 minutter, jeg har den på i 9 minutter og det siste minuttet bruker jeg på å skrubbe ansiktet med myke sirkelbevegelser.Noen ganger bruker jeg korres sin overnight fuktighetsmaske og diverse andre sheetmask som fuktighetsmaske istede for klairs sin. Bytter litt på 😉😃

Skrubb og ansiktsmaske tas selvsagt etter en dobbel rens og avsluttes med nattkrem. Bruker ikke toner og serum den dagen jeg bruker fuktighetsmaske, da jeg får nok fukt fra maskene.

Gi meg gjerne noen tilbakemeldinger på gode serum jeg kan bruke som ikke bare gir fukt! Men som virker på porer og aldrende hud😉 Selvsagt også tilbakemeldinger på min renserutine og produkter 😃

Jeg ødela klairs toner flasken da jeg mistet den i gulvet. Måtte da helle innholdet over på en annen flaske.

Første jeg tenkte var dobbeltrens, og det har du bestilt så det er supert.

Morgen rutinen hadde jeg kun bruk en rens, å bruke oljerens på morgenen er ofte unødvendig da vi sjeldent er veldig møkkete da, ikke solkrem eller sminke å fjerne heller, så en rens er nok. Jeg er litt sånn iffi angående skumrensen din. Jeg tror at den kan bli litt for utørkende for din del. Skulle kanskje sett at du enten valgte en rens som er hydrerende eller en med salisylic acid som tar tak i urenheter hudormer. Jeg personlig har begge deler og veksler litt på de ettersom hvordan huden er.

Serum på dagtid har du ikke. Jeg hvis jeg var deg, villet kjøpt meg C vitamin serum. Det synes jeg fungerer meget bra, for min del, både mot pigmentering, bekjempe frie radikaler, hjelpe på rynker og booste solkremen. Jeg har litt lyst til å anbefale deg L ascorbic acid pulveret fra the ordinary sammen med anbefalt olje. Den er billig og kjempe bra. Ellers er jo Ole Henriksen sitt banana bright serum helt overlegent når man sammenligner med de «ferdig» blandede serumene vel å merke, men koster litt for mye.

Dagkremen din ser veldig bra ut, så den kunne jeg tenkt meg å prøve selv. Det er både glyserin, hyaluronsyre og et C vitamin ettersom jeg kan se, det er ikke et veldig potent C vitamin, så dermed tenker jeg at den ikke gjør nok, så dermed C vitamin serum anbefalingen.

Solkremen er det ikke noe å si på ❤️

Kveld dobbelt rens, olje og så vanlig rens.

Toneren du bruker er det ingenting galt med, den er veldig god. Men den har som formål å fukte og berolige. Og jeg for min del, med midre du har veldig irritert og aktive akneutbrudd valgt nok med mer aktive ingredienser i. Slik som Glycolic toneren fra The ordinary, men og så REN sin glow toner er veldig bra. Jeg tenker kanskje egentlig at du kunne brukt begge deler, men brukt AHA toneren på dagtid og denne du har på kvelden.

Så var det serum på kveld, og jeg tror at jeg ville lagt til niacinamide og retinol. Niacinamide gjør vidundre for kombinert hud, regulerer talgproduksjon og reduserer synligheten av porer. The ordinary er det som er billigst og best synes jeg.

Retinol er det ikke alle som tåler, men det er uten tvil det vi vet at fungerer best mot aldringstegn. Det finnes kjempe mye å velge i, jeg personlig liker godt Exuviance sitt retinol serum til min kombinerte hudtype. Retinol må du starte forsiktig med å øke antall dager bruk i uka etterhvert. Hvis du har kombinert hud, så styr unna retinolene som kommer i squalene, da jeg synes de kan bli for fete hvertfall på sommeren. De kveldene du ikke bruker retinol, kan du evt se på Buffet Copper peptide serumet til The ordinary. Men det kan bli mye, så du må vurdere hva du tåler og har råd til.

Nattkremen ser bra ut 😃

Maskene dine ser veldig bra ut, og jeg har notert med både Klairs og nvey skrubben, men du er forsiktig da du skrubber håper jeg? 😉 Jeg er ikke helt sikker på mud masken din. Min erfaring er at de tørker for mye, og irriterer mer enn de gjør godt. Hvis du bruker denne så aldri la den tørke helt inn før du tar den av.

Anbefaler deg å prøve dyp rens metoden for å få fjernet det som tetter porene dine da du får oljerensen din, det vil hjelpe deg mye. Ligger ett innlegg på bloggen om denne metoden og jeg får ikke anbefalt den nok.

Du har egentlig en veldig fin rutine allerede, men det savner litt «punch» for å bekjempe de utfordringene du har. Du må kjenne litt på hva som blir riktig for deg å innføre i rutinen din, det er du som kjenner huden din best. Innfør gjerne en og en ting om gangen så det ikke blir for mye for huden. Ta med deg det du synes er fornuftig i det jeg skriver og innfør det.

Flere som har lyst til å dele sin rutine? Klikk på linken 😃

Leave a Reply