The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% 30 ml

Hva er dette egentlig? Reservatrol er et fenol som finnes i flere planter. Med fenol menes en gruppe antioksidanter som er kjent for å gi antioksidantaktivitet.

Og ferulic acid er en plantebasert, fenolisk antioksidant som finnes blandt annet kli. Forskning har vist at det gir antioksidantfordeler for huden, samtidig som det forbedrer stabiliteten til aktuelle anvendelser av antioksidant vitamin C og E. Det hjelper også til å forsvare huden mot miljøangrep.

Så derav anbefalingen om å blande med L ascorbic acid pulveret. Men du kan også blande ut andre V vitamin formuleringer fra The ordinary hvis du ønsker det. Feks Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Denne kommer ikke i hverken vann, silikon eller olje, men en form for glykol (Propanediol). Glykol kan forbedre evnen til at ingredienser trekker ned i huden. Og er da selvfølgelig enestående å blande C vitamin med.

Og det er de tre ingrediensene i denne. Propanediol, Resveratrol og Ferulic Acid.

Du kan også bruke den for seg selv, men jeg ser ikke den har noen enestående effekt på egen hånd. For min del synes jeg ikke den egentlig gjør noe, når jeg bruker den uten noe annet. Men den gjør heller ikke noe galt. Men jeg vil mer med de aktive ingrediensene jeg har i rutinen min. Men liker den veldig godt til L ascorbic pulveret, det prikker i huden da jeg blander med denne i forhold til «B» oil som jeg også har brukt.

Så vurderer du å blande den inn med et C vitamin pulver eller suspension c vit, så ja, da får du en kjempefin kombinasjon til huden din. Men er du litt sensitiv så er «b» oil fra The ordinary bedre å blande med i pulveret i min mening. Den er ikke så «irriterende» som Reservatrol freluic blandingen.

Passer ikke til deg med hverken irritert, sensitiv eller tørr hud alene desverre. Det står på nettsiden til Kicks at den kan tynnes ut med andre oljer for å redusere styrken. Så squalene olje eller «b» oil er det som slår meg at er foruftig å tynne denne ut med, hvis du ønsker å bruke den og du er sensitiv. Men dette er ikke noe jeg får prøvd desverre da jeg tåler den fint i det konsentratet det kommer i.

Koster 99kr på Kicks. Men du finner den også på farmasiet til samme pris. Av en eller annen grunn er den dyrere på blivakker, koster 109kr der.

Solkrem alltid ved bruk av aktive ingredienser 😎 eller egentlig bare alltid, men hvertfall da 😃

Leave a Reply