The ordinary full face

Mange sliter med å finne frem i alle produktene deres og det har jeg full forståelse for. Det er ett utall flasker og serumer uten at det egentlig står så mye om hva som passer til hvilken hudtype/problem. Nå har jeg ganske mange innlegg om diverse produkter fra The ordinary. Men jeg skal gjøre det enda enklere for deg som vil prøve 😃 husk at dette er min vurdering av produktene og at dette ikke er en fasit men ett forslag.

The Ordinary Squalane Cleanser

En mild ansiktsrens som fjerner urenheter skånsomt. Jeg vil påstå at de som har ekte fet hud, har bedre nytte av andre typer rens enn denne, jeg liker ikke denne kjempegodt da den legger igjen en film synes jeg til min kombinerte hudtype, men andre hudtyper, ja ⭐️

THE ORDINARY
Natural Moisturizing Factors + HA 30ml

Mild hydrerende fuktighetskrem som i min mening passer de med normal/kombinert/fet hud. Har du tørr husmor vil bruke denne, tror jeg du bør se på en olje i tillegg til denne.

Så til de aktive ingrediensene. Husk at dette er min mening etter å ha prøvd, og det er ikke sikkert at du opplever at produktene passer til deg selv om jeg mener det. Hudpleie er individuelt. Men du kan jo ta dette med deg som en liten pekepinne på hvor man skal begynne å lete. Det finnes i tillegg masse innlegg på de fleste av disse serumene på bloggen, så du kan lese mer inngående om de enkelte.

Fet/kombinert hud

Niacinamide 10% zink 1%

Glycolic acid 7% hvis du har tolerant hud

Granactive Retinoid 2% Emulsion start forsiktig

Ascorbyl Glucoside Solution 12% (C-vitamin) jeg er litt tvilsom til denne enda, sliter du med mye overflødig olje så tror jeg at jeg heller hadde brukt Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% (c-vitamin) den er like mild men ikke så fet, den er i utgangspunktet til de med sensitiv hud, men den trekker godt inn synes jeg.

Eller selvfølgelig L ascorbic acid pulver, men veldig potent. Vær forsiktig

Normal hud

Hylaronic acid 2% + B5

Niacinamide 10% zink 1%

Lactic acid 10% + HA

Rose Hip Seed Oil

Ascorbyl Glucoside Solution 12% (C-vitamin)

Tørr hud

100% Marula face oil

Lactic acid 10% + HA

Niacinamide 10% zink 1%

Marine Hyaluronics 30ml

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%, suspensjon med Vitamin C og hyaluronsyre, denne er veldig potent så start pent.

Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F (vitamin c)

Sensitiv hud

Mandelic acid 10% + HA

100% Squalene oil

Niacinamide 10% + 1% zink

Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% (c-vitamin)

Pigmentering

Caffeine Solution 5% + EGCG fin under øynene hvis du ikke er sensitiv

C vitamin – se under de forskjellige hudtype, men også L ascorbic acid powder, men les innlegget mitt først ang denne, da den er sterk og veldig potent.

Alpha arbutin 2% + HA særlig fin hvis du ikke tåler retinol eller C vitamin.

Rynker/ aldring

Niacinamide 10% + 1% zink

Buffet

Matrixyl 10% + HA

Buffet” + Copper Peptides 1% 30ml

Granactive Retinoid 0,2% In Squalane, du får denne opp til 5%, men start forsiktig.

Alle typer c vitamin ut i fra hvilken hudtype du har.

Uren hud

Salisylic acid 2% mask

AHA 30% BHA 2% peeling (sterk)

Azelaic azid Suspension 10% særlig fin hvis du har sensitiv eller tørr/normal hud med urenheter, da kan du prøve denne da den for meg oppleves som en ganske fet krem.

Jeg har da skrevet om ha som kan passe til hvilken hudtype/problem i min mening, men det er ikke slik at du kan ta å kjøpe alle disse for så å blande dem inn i en hudpleierutine. Jeg legger ved en oversikt over hva som ikke skal blandes. Du bør heller ikke ha mer enn en aktiv ingrediens hvis du innfører dette nå i din rutine.

The ordinary anbefaler heller ikke att niacinamide blandes med C vitamin. Hvorfor vet jeg ikke, andre merker gjør dette. Men det kan selvsagt ha med formuleringen å gjør.

Send meg gjerne spørsmålene dine når det gjelder å bruke disse, så skal jeg svare så godt jeg kan. Deciem som eier The Ordinary har også en chatte tjeneste der du kan gå inn å spørre dem, hvis du lurer på noe 🤍

Leave a Reply