FULL SPECTRUM 360° SUN SILK DROPS ORGANIC FACE SUNSCREEN SPF 30

Denne kjøpte jeg på miinto. no til 449,25kr og det var på salg. Jeg sliter veldig med å tåle kjemiske solkremer. De irriterer særlig rundt øynene. Jeg synes ikke at mineralsolkremene er de beste heller. Ofte så går man et hvitt filter i ansiktet av det, og den er tunge å smøre på.

Så dermed kjøpte jeg denne, selv om prisen er altfor høy. Jeg har lest mye bra om den så da bare gjorde jeg det.

Desverre får man vel si, så er denne kjempegod. Den er lett å påføre, null irritasjon, jeg får en kjempefin glød i ansiktet av den. Kjennes ikke fet ut, men hydrerende for huden. Jeg rett å slett elsker den. ….. er det lov å si faen???

Problemet er prisen, og solfilteret, octocrylene. Det finnes studier som mener at dette stoffet samler seg i kroppen. Jeg har samlet litt informasjon om stoffet i en link, slik at du kan bestemme selv om dette er noe du vil bruke eller ikke.

Jeg personlig, bruker octocrylene, fordi det er rett å slett ett av de beste solfiltere i min mening, og jeg tror ikke at dette stoffet vil være skadelig for meg. Men dette må du gjøre deg opp en mening om. En ting vil jeg si, og det er at ved amming eller graviditet så bør du styre unna. Octocrylene menes at samlet seg og skilles ut i brystmelk i følge ett studie. Men les deg opp, det oppfordrer jeg deg til. Jeg har ett innlegg om solfilter her, så du kan lese litt om de forskjellig.

Har noen tips om lignende soldråper, så hyl ut, jeg er på kikkern, men inntil videre så er FULL SPECTRUM 360° SUN SILK DROPS ORGANIC FACE SUNSCREEN SPF 30 noe av det beste jeg har prøvd til min hudtype hvertfall.

Og er det noe man skal investere i, ja så er det en solkrem som du får nok SPF fra, og som passer til deg, så ja, da fortsetter jeg med denne enda hvor dyr den er, til jeg finner noe annet. Jeg har bestilt meg COSRX sin solkrem, håper den er bra.

Link til produsentens side https://coola.com/products/face-spf-30-sun-silk-full-spectrum-organic-sunscreen-drops?variant=12080538124330

Link til coverbrands som har denne på salg nå https://www.coverbrands.no/sun-silk-drops-spf-30

Link til miinto som har denne på salg https://www.miinto.no/p-5638201-sun-silk-drops

Prisen drar ned ellers så hadde det blitt 5⭐️

Rating: 3.5 out of 5.

Leave a Reply