60 second cleansing, ny hudpleietrend 🤍

Fått med deg siste hudpleietrenden? Ikke? Fear not, her blir du oppdatert. Alle, og jeg mener alle hudpleiefolk driver med noe som kalles 60 second cleansing. Og den er ikke akkurat 60 sekunder heller 😂

Steg 1 – du masserer en cleansing balm inn i ansiktet i 1 minutt, rens av.

Steg 2 – så masserer du en oljerens inn i ansiktet i 15 minutter.

Hvis du har store og tette porer så kommer du til å få deg en overraskelse.

Du avslutter med en vanlig ansiktsrens, jeg bruker CeraVe hydrating cleanser og fortsetter med serum og eller fuktighetskrem.

Dere vil ikke tro hvor mye dritt du får ut av porene ved hjelp av denne metoden. Den fungerer selvfølgelig på alle, med mindre du er poreløs, men du får kanskje ikke ut så mye som vi med store porer får. Etter å ha massert en stund, begynte jeg å kjenne små partikler under fingrene, det var seriøst helt vanvittig, det kom ut bare mer og mer, jeg har aldri, aldri fått ut så mye og fått så rene porer NOEN GANG!!!!!

Hvis du aldri har prøvd dette, så anbefaler jeg deg å momentant prøve. Det her må være det mest geniale jeg noen gang har testa ut, jeg overdriver ikke en gang 😃👏👏👏👏👏 jeg er blitt avhengig 🤍

Jeg bruker disse produktene til min 60 second cleansing, men det du har funker like bra 🤗

DU MÅ PRØVE DETTE 🥳

Håper alle får en flott dag og fortsatt god 17 mai 🇳🇴

Leave a Reply