Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Night Serum

Jeg kjøpte dette på Kicks.no hadde en var med 25% på og da valgte jeg meg denne. I utgangspunktet så kostet denne 845kr. Men jeg ser at på skincity koster den 559kr nå.

Den har aktivt retinol och vitamin C & E og disse er blandet da i silikon og squalene. Flasken er lystett.

Jeg hadd lyst til å prøve ett retinol med mer en retinol i, i tillegg liker jeg ikke kjempegodt de retinolene som bare kommer i bare squalene, den blir liksom for fete for meg.

Og slik sett så er denne veldig god, den trekker raskt inn og blir ikke liggende som en film på ansiktet. Jeg får ingen reaksjon av bruken av denne, ingen flassing, ingen prikking i huden, ingen rødhet selv om jeg har brukt den hver eneste kveld. Om det er fordi jeg er ekstremt tolerant i huden min blitt eller dette er en veldig mild blanding vet jeg ikke. Ikke oppgitt noen prosent retinol i denne.

Ellers til sammenligning med The ordinary sin retinol så er prisen helt grell, og den er ikke mye bedre enn The ordinary sin, effekten av flere vitaminer er ikke merkbar etter en måned hvertfall, så dermed er det egentlig ingen grunn til å fortsette med denne. Men den er jo noe billigere på skincity og akkurat nå får ingen tak i The ordinary retinolen i Norge.

Så, vil du ha en silikon/squalen basert serum med retinol og du har pengene, så ja. Men forhåpentligvis så kommer steg ordinary tilbake med retinolen son snart, og dermed er det jo et mye bedre alternativ selv om den er mer fet. Jeg er litt sånn meh….. ang Peter Thomas Roth sitt retinol produkt.

Leave a Reply