Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask 90ml

Bestilte denne fra blivakker.no til 379kr og dette sier de om produktet: Freshly Juiced Vitamin E Mask er et multifunksjonelt produkt som kan brukes som en maske, «sleeping pack» eller som en daglig fuktighetskrem. Produktet er rik på beskyttende og reparerende E-vitamin. Den kraftfulle antioksidanten har en unik evne til å beskytte huden fra skadelige frie radikaler og UV-stråler, og forebygger dermed at huden eldres. Vitaminet har også en mykgjørende og anti-inflammatorisk egenskap. Masken inneholder også talgreduserende niacinamid som er perfekt for en fet hud med store porer. Adenosin er med på å booste kollagenproduksjon for å styrke huden og behandle fine linjer.

Grunnen til mitt ønske om å prøve denne er for å se om det kan gi c vitamin serumet enda bedre grunnlag til å fungere slik de sier. Dessuten sliter jeg med å finne fuktighetskremer som passer til meg. Å ha kombinert hudtype er ikke enkelt, noen kremer er for fete, andre har for lite fukt. Andre kremer «baller» seg på huden pga solkrem og serumer og dill og dall. Ja, jeg greier ikke helt å finne det som er optimalt til min hudtype.

Denne passer bra til min hudtype og til de produkter jeg liker å bruke. Jeg vet ikke helt om c vitamin serumet fungerer bedre med denne, jeg har brukt c vitamin nå både med å uten, og kanskje jeg ikke har brukt den lenge nok, men jeg merker ikke noe særlig forskjell foreløpig. Men det er ikke for fet eller for lite fukt, akkurat passe til meg hvertfall. Ingredienser jeg vil trekke frem er glycerin, niacinamide og ceramider 😍

Jeg ble mistenksom da jeg åpnet denne, med en gang trodde jeg at det var noe galt med kremen. Det er på en måte «pudding» i krukka, og når du tar den ut så deler den seg litt slik i små klumper, så jeg var ikke sikker om den var i orden da jeg begynte å bruke den 😂 men jeg har fått forståelsen av at det er slik den er. Og når du har den på så sprer den seg fint ut i ansiktet. Jeg synes det er best å ha litt i hånda først og få den litt mer kremet før jeg har den på. Jeg skulle være fancy og bruke en sånn skje for å ha den rett på ansiktet og da falt disse «klumpene» av ansiktet før jeg rakk å få spredd den utover.

Det eneste er at det hender jeg sliter med å få denne til å passe med andre serum enn c vitamin. Jeg prøvde den med «Buffet» serumet, og da «baller» produktet seg på huden så det var en no go for min del hvertfall.

Jeg liker den best som nattmaske, jeg leste at flere følte at de måtte vaske den av etter 20 minutter men det synes ikke jeg er nødvendig. Føler den fungerer bra som vanlig krem selv om det står maske.

Prisen er overkommelig for 90ml, ikke den billigste men heller ikke den dyreste og produktet er tilgjengelig for mange, da det selges på Vitus Apotek også, så det er ++++

Hvis du har tørr hud så anbefaler jeg ikke denne. Den gir ikke mye fukt, bare akkurat passe. Men for meg med kombinert så fungerer den veldig bra.

Leave a Reply