The Ordinary Natural Moist Factor + HA

Denne kjøpte jeg på farmasiet.no den kostet 69 kr for 30 ml og den passer til alle hudtyper i følge produsenten.

Denne er billig, det er det ingen tvil om, men det er heller ikke mye i tuba. Den er på linje i pris med CeraVe som jeg har skrevet litt om, ørlite billigere.

Hovedingrediensen i denne er Caprylic/Capric Triglyceride. Det er en ingrediens avledet av kokosnøttolje og glyserin og er mildt for huden. Den har jo da i tillegg hyaluronsyre i seg og en del annet selvfølgelig. Og den er mild og selvfølgelig parfymefri.

Fordelen med denne er at den går bra sammen med andre serum fra The ordinary, det hender jeg er borti at produkter ikke passer sammen. Men med denne har jeg til gode at «baller» seg på huden med noe jeg har brukt sammen med den. Det sies at den passer til alle hudtyper, men jeg kan liksom ikke tenke meg at denne gir nok fukt til noen med tørr hud, men har noen prøvd så får de korrigere meg, og dele sin erfaring. Grunnen til at jeg mener det er jo at når jeg med kombinert hudtype ikke blir blank eller føler meg oljete, og den er vannbasert, er det ikke tale om at noen med tørr hud føler den gir nok, dermed dro jeg den konklusjonen.

Denne er helt grei, jeg liker den, men bruker ganske mye av den så jeg tror at hvis du føler du behøver lite fuktighet (fet hud) så kan denne være midt i blinken for deg. Men som sagt jeg har kombinert og synes den fungerer helt ok.

Ellers så tror jeg at den ble tom egentlig etter 2 uker (jeg husker ikke helt med ikke mye lengere hvertfall). Så alt i alt en god fuktighetskrem, men den er ikke drøy i min mening. Men så billig som denne er så kan man jo bestille noen tuber av gangen og det blir ikke veldig mye dyrere enn de rimligste Apotek kremene feks.

Rating: 3.5 out of 5.

Leave a Reply