Karianne har sendt meg sin hudpleierutine

Jeg synes det er morsomt å se hva andre gjør og hva folk bruker, hva de synes fungerer og ikke i sin hudpleierutine. Så i ene fanen på menyen ligger det en oppfordring til å gjøre det. Karianne har sendt meg sin rutine, med bilder og forklaringer 😍 som jeg får lov å dele. Alt i kursiv er Kariannes ord.

Hudtype/problemer: Normal. Ikke sensitiv.

🤍 Bilde av produktene

Renser først ansiktet, legger på øyekrem, smører med enten dagkrem/nattkrem. OG tar på leppomade.

Planen er at alt skal byttes ut til å være fra Ecooking. Rett og slett fordi jeg er sær, og disse produktene mykgjør, trekker ordentlig inn i huden uten å gjøre den fet eller tørr.

Jeg er faktisk veldig fornøyd med Biore sine produkter. Huden blir ren, samtidig som huden blir mykere, ikke så tørr som noen renser gjør huden.

Jeg er IKKE fornøyd med dagkremen fra Dr. Botanicals. Den legger seg som et fett lag på huden (min).

Karianne

Enkelt og greit, og ikke mye tull og dill i Kariannes hudpleierutine. Denne bærer preg av normal hud og null problemer. Og det er spennende å få innblikk i.

Disse produktene er jeg ikke veldig godt kjent med, men litt kan jeg si 😃 Biore baking soda, er en relativt «strippende» rens, den innholder SLS og salisylsyre og kan tørke ut hud (men må ikke). Og det er ting som tyder på at Karianne har hud som tåler mye da hun synes denne er fin. Karianne har ingen aktive ingredienser eller masker utover denne, så dermed vil jeg si at hvis hun liker den så må det være greit. Jeg er litt fristet til å prøve denne selv 😬

Hvis hun ønsker en annen type rense metode så anbefaler jeg å dobbeltrense. Dvs at man bruker en olje/balm rens først for å bryte opp sminke/solkrem/smuss fra huden og dermed går inn med en vanlig ansiktsrens etter denne.

At hun synes Dr Botanicals kan være for fet er jeg ikke forundret på. Den innholder veldig mange oljer og både shea og cacao butter, denne kremen er veldig okklusiv og gir mye fuktighet til huden. Den har ingen konserveringsmidler og må dermed oppbevares i kjøleskapet og brukes innen tre måneder, det syntes jeg var veldig upraktisk å måtte løpe til kjøleskapet for å ha på dagkremen.

Øyekremen har jeg aldri sett, og innholdslista ser kjempe bra ut, mye fuktighet, alger og peptider blandt annet, litt dyr kanskje, 500kr for 30ml. Men desverre så ser det ut som at denne har gått ut av sortimentet i følge nettsiden som selger denne, så da legger jeg ikke ved navnet 😕

Ecooking night cream ser super ut, så denne skal jeg notere meg. Mykgjørende ingredienser, peptider, glycerin og antioksidanter. Prisen er 255kr på farmasiet så slett ikke avskrekkende.

Og Burts and bees 🐝 det er litt peppermynte i den, men også masse okklusive som lukker inne de mykgjørende ingredienser.

Hvis jeg skulle endret noe hos Karianne så er det kanskje rensemetoden som jeg nevnte og så ville jeg kanskje vurdert ett serum i tillegg. Kanskje Ecooking sitt Moisturizing serum, siden hun ønsker å gå over til det merket, det har jeg brukt ett par flasker av. Ecooking Day Cream kan være ett godt alternativ til Dr Botanicals, den har ikke fullt så mange oljer, da jeg sammenligner ingredienser.

Uansett 😃 tusen takk for at du sendte meg hudpleierutinen din Karianne 😍 Ecooking nattkrem skal absolutt prøves.

Vil du sende meg din hudpleie, eller har du et helt enestående produkt eller tips du vil dele, klikk inn på linken for å få vite hvordan du gjør det ❤️

Leave a Reply