The Ordinary VITAMIN C MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE 10%

Enda ett Ordinary produkt (håper ikke folk synes det er kjedelig) og det er C vitamin igjen. De har jo fem forskjellige typer C vitamin, så jeg prøver nå egentlig alle for å se hva som kan passe.

C vitamin bruker vi for å bedre ujevnheter i huden og pigmentering. Det er også kjent for å nøytralisere frie radikaler og hjelpe huden å reparere hudceller.

125kr på lyko.no

Magnesium ascorbyl Phosphate er ett C vitamin som er et vannløselig, ikke-irriterende, stabilt derivat av vitamin C. I motsetning til L-askorbinsyre som er det mest potente C vitaminet vi har, brytes den ikke lett ned i formler som inneholder vann. Det regnes også som lysstabilt og oksygenstabilt. I denne har den 10% konsentrasjon av C vitaminet og alt over 5% er regnet for å ha mulighet til å bedre ujevnheter. Denne er også hydrerende og beroligende.

Dette produktet passet fint til deg med sensitiv hud og kanskje med kombinert eller normal hudtype. Formuleringen er ikke like fet som Vitamin C Suspension 23% som jeg syntes ble altfor mye for min del. Jeg vil også tro at dette er et fint sted å begynne hvis du er ung og vil ha et C vitamin i rutinen din.

For min del, så gjør ikke dette nok rett å slett. Jeg merker ingen forskjell i det hele tatt. Men det er ikke irriterende og det fungerer bra med Niacinamide og fuktighetskremene jeg har brukt sammen med denne. Det hender at man får «produktkræsj» og at produktene ruller av huden hvis de ikke passer helt sammen og det gjør ikke denne.

Vel jeg får lete videre, denne fungerer ikke for min del. Men fin til sensitiv hud som er av normal/kombinert type, da den gir passe fukt 🤍

Rating: 2.5 out of 5.

Leave a Reply