L’Oréal Paris Smooth Sugar Scrub Clearing Kiwi 50ml

Hvis du trenger en billig leppeskrubb så er denne helt grei. Ganske stor krukke til 99kr, kommer sikkert aldri til å greie å bruke den opp. Du kan bruke denne som vanlig maske også, men i og med at det er en fysisk skubb så gjør ikke jeg det. Liker ikke «harde» skrubber. Smaker søtt som bare det, ikke akkurat Kiwi men. Skal selvsagt ikke spise den men det er uunngåelig å smake 😂 Gjør jobben, leppene blir myke etter å ha brukt den.

Kiwi frøene gjør nok ikke så mye, de er nok der for at det skal se fint ut. Det er glycerin og sukrose som gjør jobben med å skrubbe og fukte.

Strengt tatt så kan du fukte ett håndkle å skrubbe forsiktig, og det blir nesten samme greia bare uten smak, så dette er ikke noe man trenger egentlig, bare så det er sagt. Men liker du leppeskrubb så får du mye for pengene i denne. Andre leppeskrubber pleier å komme i ganske små forpakninger, men denne kommer du til å ha en stund.

Rating: 5 out of 5.


Leave a Reply