Holika Holika Pure Essence Morning Mask Pack Green Tea 30pcs

309kr på blivakker, dvs at det 10,3kr pr maske. Min andre pakke med slike masker. Dette synes jeg er en rasende god ide. Pakken er tett selv etter at den blir åpnet, og jeg opplever ikke at de tørker ut. Men jeg har ikke hatt disse på badet vel å merke. Tenker at der er det for varmt. Den er holdbar 2 måneder etter den er åpnet, så man må gå inn for å bruke maske ofte hvis man skal kjøpe en sånn.

Ingrediensene jeg liker i denne er glycerin selvfølgelig, hyaluronsyre allantoin og panthenol. Beroligende og fuktighetsgivende ingredienser.

Det står at man kan ta den av etter ett minutt, så det er på en måte ett serum som man kan la trekke inn litt lengere enn det man kanskje gjør med ett serum. Man kan selvfølgelig ha dem på lengere hvis man vil og har tid, 10-20 minutter.

Jeg liker disse kjempe godt og prisen er helt innafor. Masker generelt synes jeg kan bli dyre hvis man skal bruke en om dagen til 99kr feks. I tillegg blir det masse plastikksøppel av disse engangs maskene.

Denne passer nok best til de med normal/kombinert/fet hud. Da grønn te spesielt hjelper på talgproduksjonen og beroliger huden. Det er noen essensielle oljer så man bør teste om man tåler disse hvis man har sensitiv hud. Den har en svak lukt, ikke utpreget, luker mildt og rent synes jeg. Den er reklamert som mild og uten irritasjon fra produsenten.

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply