Caudalie Vinopure Toner

Caudalie er et fransk merke og de er kjent for sine 100% naturlige og rene ingredienser. Kjøpte denne fra blush.no til 240kr og er ikke særlig imponert.

Ingrediensen nr 2 er alkohol denat og den minner meg desverre om den gangen jeg lurte meg til å bruke modern sin toner i tenåra. Den er ganske parfymert og det hadde forsåvidt vært greit, jeg både liker og tåler det, men den har en del essensielle oljer i seg i tillegg, blandt annet peppermynte og er det noe jeg ikke bruker i ansiktet så er de det.

Men jeg har prøvd den, og at folk liker den umiddelbart det skjønner jeg godt. På grunn av innholdet av peppermynte og alkohol i denne så gir den en kjølende og mattende effekt på huden. Og den lukter jo veldig godt da. Den har noen gode ingredienser, Salicylic acid blant annet. Men dette var ikke for meg, jeg blir merkbart tørr og dehydrert i huden. Så det kan jeg si med en gang at jeg har ikke brukt denne i flere uker for det tør jeg ikke rett å slett. Så dette innlegget er skrevet basert på en ukes bruk og ikke mer.

Desverre er jeg litt sånn som kjøper ting fordi det ser pent ut og glemte totalt å lese ingrediensene på produktene fra Caudalie. Dessuten hadde denne fem stjerner og kjempe mange gode anmeldelser så da gikk det totalt i glemmeboka. Jeg hadde nok ikke kjøpt denne hvis jeg hadde googla litt først. Jeg har flere produkter fra der også så det kommer mer. Så, flaskene er veldig pene, innholdet ikke er konklusjonen. Jaja jeg kan ikke være like heldig med mine kjøp bestandig….. flere som har bomkjøp liggende i skapet?

Rating: 0.5 out of 5.

Leave a Reply