Petitfee Black & gold eye patch

Nesten hver eneste morgen så føler jeg at jeg er litt opphovnet under øynene, jeg ser trøtt ut, og er kanskje det også. Det er jo eksamenstid. Men for å bli kvitt dette raskest mulig så bruker jeg The ordinary Caffein 5% blandt annet, finnes ett innlegg på det i april en gang. Men jeg synetes ikke det hjalp sånn kjempe mye med «poser» under øynene. Så da bestilte jeg eye patches etter å ha lest litt.

Jeg kjøpte mine på YesStyle.com sammen med en del andre ting. De var ikke særlig dyre, tror det var litt over 100kr for 30 par, men frakta er ganske heftig så det lønner seg å kjøpe flere ting hvis man først skal kjøpe fra der.

De fungerer på lik linje egentlig alle sammen, så det er ikke påkrevet å kjøpe disse jeg har kjøpt. Finnes flere slag i norske butikker og nettbutikker. Det jeg liker med dem er at de er kalde og oppfriskende. De har en del hydrerende ingredienser som er gode hvis du er tørr under øynene slik som meg. Jeg slenger dem på etter rens og toner om morgenen, og har dem på i 15 minutter mens jeg drikker kaffe. Jeg oppbevarer mine i kjøleskapet for ekstra kjølende effekt.

De sies at disse skal hjelpe på ringer under øynene og rynker men tror jeg er å ta i kanskje. Men jeg liker å bruke dem uansett. Synes det hjelper på ett mårråtryne hvertfall 😃

Leave a Reply