Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Kjøpt hos Vitus apotek for 251,90kr

Klairs har fort blitt et favorittmerke som ett av de mest «tilgjengelige» hudpleieproduktene. De har merket på Vitus Apotek og dermed kan mange av oss som ikke bor i «byen» også få tak i det lokalt.

Jeg er veldig for dobbel rens metoden, dvs at jeg bruker en olje eller balm først og løser opp sminke, smuss og solkrem i ansiktet og går inn med en rens nr to som feks CeraVe sin hydrating cleanser. Føler at ansiktet blir skikkelig rent uten å strippe og dra i huden som ofte skjer med feks sminkeservietter.

Denne innehar masse oljer og jeg føler virkelig at denne hjelper noe på å regulere talgproduksjon slik som de sier. Når man har kombinert hud som meg så blir man ofte fristet til å bruke for strippende produkter og det kan føre til at huden overproduserer talg. Den er ikke irriterende, bruker den til og med over øyepartiet uten noen irritasjon eller svie.

Man bruker ikke mer enn ett pump av denne så den vil vare en stund. Prisen er sånn midt på treet. Og følger man litt med så kan man ofte finne tilbud på denne enten i butikk eller på nett, så ganske grei pris synes jeg. Den selges på farmasiet.no nå til 220kr, så det er jo enda billigere.

Som sagt så bruker jeg ett pump, masserer det inn i ansiktet en stund og så skyller jeg av med vann, da man tilfører vann så blir den helt hvit. Hvis du har veldig tørr hud kan det hende at du ikke behøver å gå inn med rens nr to, men jeg liker det da jeg føler at det blir helt rent. Det står på flere av nettsidene som selger denne at den passet alle hudtyper fordi den regulerer talgproduksjon, til og med fet og sensitiv så jeg skal ikke si så mye på det, men tørr/normal/kombinert hud kan nok prøve denne hvis du er ute etter en god olje rens. Jeg liker denne kjempegodt 😄

Rating: 4.5 out of 5.

Leave a Reply