Goodiebox

Tenkte jeg litt kjapt skulle skrive noen ord om dette. Det er en abonnements løsning der du får diverse hudpleie/sminke/hårpleie produkter i posten en gang i måneden for 249kr.

Jeg liker faktisk godt denne ordningen. Det er aldri noe tull med forsendelsen. De har god kommunikasjon til kundene sine hvis det er noe. Får du produkter du ikke liker så finnes det en bytte gruppe på Facebook, der du kan bytte de produktene du ikke liker, mot du du vil ha. I gjennomsnitt så vil jeg si at 80% av det som kommer i boksen, bruker jeg. Har venninner som også har dette og jeg bytter eller gir bort til dem hvis det er noe jeg ikke vil bruke, ikke liker eller tåler. Flere produkter har jeg likt så godt at jeg har kjøpt dem igjen. Men du må like å prøve noe nytt til stadighet for det er sjeldent at de sender ut det samme.

Jeg vil si at det er verdt pengene stortsett. Selvfølgelig kan jeg få en boks jeg tenker at næææ, det her passet ikke, men neste gang kan jeg bruke alt. Slik som denne for april nå. Tørr sjampoo, hyaluronsyre, en pleiende krem, mascara og kviseplaster. Kunne ikke passet bedre. Så hvis du er slik at du liker å bytte litt på hva du bruker eller bare liker å prøve nye ting så anbefales denne. Så da er det bare å vente på mai boksen 🥰

Tommel opp for http://www.goodiebox.io

Leave a Reply