THE ORDINARY Lactic Acid 10% + HA 2% 30ml

Dette må være inngangsporten til å bruke syrer fra The ordinary. Mye mildere enn de fleste andre du kan kjøpe hos dem. Det er kun mandelic acid som er mildere enn Lactic acid, Mandelic kan du vurdere ved sensitiv hud.

Har du normal toleransegrense på huden din kan du antagelig begynne med Lactic acid 10%. Den er en av de mildeste formene for syre. Men husk å teste først på et lite område. Koster 89kr på blivakker. Så den er like rimelig som egentlig alt annet fra der. Du får denne i 5% lactic acid også, men den har jeg ikke sett tilgjengelig i Norge, så da må du på netthandel i utlandet i såfall.

Den har 10% melkesyre som eksfolierer og 2 % hyaluronsyre som gir fuktighet. Glycerin er også høyt oppe på lista og det er en veldig god humektant (fancy ord for fukt).

Jeg har brukt den på kvelden, som et serum før fuktighetskrem. Du kan også blande ut denne med andre produkter hvis du ikke ønsker å redusere styrken. Og er du ikke vandt til noen av disse produktene så kan det være greit.

Jeg kjenner ikke mye prikking etter påføring. Men så er jeg også ganske herdet på disse syrene. Men jeg kommer nok til å fortsette å bruke denne tidvis. Og særlig om vinteren er huden min mer sensitiv og tørr enn i sommerhalvåret og kan derfor passe bra da.

Og som sagt denne er ypperlig å starte med hvis du ønsker et eksfolierings serum å begynne med. Rimelig å bra 🤍

Husk å bruke solkrem hvis du bruker AHA/BHA produkter

Rating: 4.5 out of 5.

Leave a Reply