The Ordinary Vitamin C Suspension 23%HA Spheres 2%

Koster 99 kr på farmasiet.no Denne prikker litt etter påføring, det er normalt, den føles ikke så «sterk» ut som feks Ole Henriksen sitt serum feks. Hovedingrediensen etter asorbic acid som er c vitaminet, er squalene. Og selv om squalene på papiret skal fungere for de fleste hudtyper så synes jeg ikke at squalene trekker inn i huden skikkelig. Den blir liggende som en film, og om jeg tar meg selv i ansiktet så sitter jeg igjen med produkt på fingrene lenge etter påføring. Hvis jeg i det hele tatt bruker squalene, så er det helst om natta. Du kan bruke denne uten hudkrem over, slik jeg forstår det. Og blande den inn med andre serum eller kremer. For min del fungerer den noe bedre med en mattende ansiktskrem over, men allikevel føler jeg at jeg har denne overflødige oljen på huden og særlige t sonen. Det er også hylaronsyre i denne og det er jo ypperlig for å få fuktighet i huden. Så det jeg tror, er at hvis du har tørr hud, så vil denne være midt i blinken for deg.

At den er bra og fungerer er det ingen tvil om, masse gode ingredienser. Men den er ikke for alle. Jeg synes det finnes bedre formuleringer og produkt til oss med normal/kombinert/fet hud. Men har du tørr hud og vil prøve ett rimelig c vitamin så er antagelig denne helt knall. Har du kjøpt den og du opplever det samme som meg så unngå t-sonen, da vil det fungere bedre og du slipper å kaste den hvertfall. Jeg har noen flere c vitamin serum fra The ordinary på veg i posten, så jeg satser på at ett av de andre kan passe meg bedre.

Rating: 2.5 out of 5.

2 thoughts on “The Ordinary Vitamin C Suspension 23%HA Spheres 2%

  1. Den her har jeg sett på også, er litt skeptisk pga hyaluron men forsto at det ikke er så mye. Kan denne brukes isteden for c vitamin syre? Jeg er ikke flink til å oppbevare c-vitaminer min så den går så fort i dukken at jeg orker ikke kjøpe ny🙊

    1. Det kan ikke være mye hyaluronsyre i denne, og den er forsåvidt grei og den er jo et vitamin «serum» men den kommer i krem i stedet for da vann eller olje. Jeg skal se på flere fra The ordinary snart 🤔 jeg likte jo ikke dette sånn voldsomt pga squalene i denne. Trenger man fuktighet og c vit så burde denne være fin 🤗

Leave a Reply