Tette porer

Mange av oss har det og det er svært plagsomt. Porene blir enda større av det og i verstefall så blir det betentnog man får kviser av det. Og man skal ikke klemme eller prøve å fjerne dem fysisk, visstnok.

Vanligvis så ser vi dem bedre selv enn andre, er er ikke så stort problem egentlig, men jeg liker dem ikke.

Det har vært gjort masse undersøkelser rundt hvilke ingredienser som er mest poretettende. Jeg har listet de som er regnet som høyest på den skalaen over. Jeg prøver å holde meg unna disse til en viss grad. Men som det står på bilde så er det formuleringen i produktet som til sjuende å sist avgjør.

Det som fungerer absolutt best er å eksfoliere. Prøv det hvis du ønsker å bli kvitt tette porer og hudormer. Disse to er sterke, men begynner du forsiktig og bygger opp toleranse så funker det ekstremt bra.

De fra The ordinary fungerer bra og er billige, du finner linker under meny fanen hvis du vil kikke på dem.

Leave a Reply