Hvilke aktive ingredienser kan du vurdere å bruke sammen 🤍

Noen aktive ingredienser fungerer bra sammen. Og du kan vurdere og bruke disse i samme rutine. Men du bør kjenne din egen hud og dine begrensninger.

De som har lest noen innlegg fra meg vet at jeg elsker niacinamide og bruker det sammen med retinol på kveld. Og det synes jeg fungerer veldig bra til min hud. Og akkurat nå tester jeg ut vitamin C og E på dag, så da får vi se hvordan det funker 😃

Jeg var litt usikker på å legge ut denne da det nesten er viktigere å vite hva man ikke skal blande sammen. Men jeg regner med at de fleste er fornuftige når det gjelder å prøve ut ting 🙌

Som alltid så er hudpleie individuelt og toleransegrense forskjellig, så prøv ut med forsiktighet. Diskuter alltid med en hudlege hvis du går på medisiner eller har behandlinger for hudproblemer før du legger til ting i din rutine. Og ved bruk av aktive ingredienser så er SPF et must!


Men vet dere hva man ikke skal blande noen gang, som ikke har noe med det her å gjøre forsåvidt……. selvbruning og retinol….. det viser seg (på mitt ansikt) at det er en ekstremt dårlig ide 🤦🏼‍♀️ Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte, men jeg vil jo ikke se ut som en som aldri har sett sola heller, så i midt hode da, så var selvbruning en knall god ide. Det viser seg at flassing og selvbruning er en dårlig kombo. Så ikke gjør det kanskje 😬 det er vel ikke farlig men bare stygt 😂

St Tropez 399,90 kr på Apotek 1

Denne kan du til nød bruke med retinol, men du kan risikere at også denne blir ujevn, selv om resultatet blir bedre enn ved vanlig selvbruning. Fin farge ble det uansett 😅 Jeg likte denne virkelig 👍

Leave a Reply