Blodmaske

Høres ikke veldig delikat ut, men dette er THE ORDINARY AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml 99kr og den er ofte referert til som «blodmasken»

Om produktet på blivakker.no AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution fra The Ordinary er en aktiv 10-minutters eksfolierende ansiktsbehandling som bekjemper synlige urenheter, samtidig som den gir en klarere hud og ny glød. Tasmansk pepperbær minimerer irritasjoner assosiert ved bruk av syrer.
Inneholder 30% alfahydroxysyrer (glykolsyre, melkesyre, druesyre, sitronsyre), 2% betahydroxysyre (salisylsyre), hyaluronsyre, vitamin B5 og svart gulrot for en lindrende, fuktighetsgivende og beskyttende effekt.

Merk!
Denne formelen inneholder meget høy konsentrasjon av frie syrer. Anbefales kun til bruk av personer som har erfaring med bruk av syrer og har en god hudtoleranse.

Bruk:
Påføres med fingertuppene på tørr hud i et jevnt lag på ansikt og hals om kvelden etter rens. Virketid er maksimalt 10 minutter og ikke oftere enn 2 ganger pr. uke. Skyll av med lunket vann. Unngå kontakt med øyepartiet.

Denne er veldig sterk, sterkere en Glycolic acid toneren fra The ordinary. Skal du bruke denne så overhold tiden og antall ganger du bruker den.

Har brukt den en stund nå, og den prikker helt forferdelig i ansiktet, det klør så jeg blir nesten tullerusk. Har du sensitiv hud så ikke prøv en gang. Men hvis du har høy toleranse i huden og du bruker salisylsyre til vanlig så går det antagelig bra. Den er veldig fin til oss som har kombinert/fet hud og tidvis kviser. Men å bruke denne på alvorlige tilfeller kviseutbrudd hadde jeg ikke turt. Den irriterer veldig og jeg føler at huden er helt på nippet til å bli rød etter 10 minutter med denne.

Noen tips hvis du skal prøve denne: ikke bruk hvite håndklær eller hvite klær da du skal bruke denne, den flekker. Legg en bomullspad i hånda og drypp produktet ned på den i flere omganger, ta litt og litt om gangen. Jeg har prøvd å legge masken med bare hender og fingre og det blir ett sabla søl. Bruk et godt serum og fuktighetskrem etter på, gjerne hylaronsyre for eksempel og bruk SPF hver dag. Ved bruk av AHA og BHA jevnlig vil du bli mer ømfintlig for sol og ikke bare de dagene du bruker produkter med disse ingrediensene, men du blir det hele tiden.

Huden blir fin etter å ha brukt denne, men jeg ser for meg at du må være vandt til å bruke kjemiske eksfoliere for å tåle den. Bruk med forsiktighet. Prisen er det ikke noe å si på.

De som har lest noen innlegg fra meg vet at jeg liker veldig godt The ordinary som merke, det er billig, de har noe til alle, og de fleste av produktene fungerer. Problemet er jo at du må sette deg inn i hva du trenger selv, de har liksom delt opp alt i veldig få ingredienser og små flasker og så må du selv vite hva du kan bruke, med veldig lite veiledning. Det kan bli mye prøving og feiling desverre. Men håper at jeg kan bidra til at det kan bli litt enklere å vite hva som kan passe deg.

Så tilbake til produktet, jeg anbefaler denne hvis du har prøvd feks Glycolic acid toneren eller Salisylic acid leire masken fra The ordinary eller du er godt kjent med kjemiske peelere og du tåler det. Har du aldri prøvd noe av dette, så gå for noe annet først.

Leave a Reply