Favoritter

Siden jeg begynte med både å prøve ut diverse produkter og denne bloggen, så merker jeg endring i huden. Jeg har kombinert hudtype, men disse funker nok til flere typer. Og de produktene som jeg føler har funket best er:

Niacinamide – bruker den fra The ordinary med sink. Jeg har helt klart opplevd mindre porer og jevnere hud. Nesten uansett hvilken hudtype du har, så kan du bruke dette, den er helt knall. Og den fra The ordinary er billig og fungerer veldig bra. Huden får en helt annen glød og det er nok niacinamide som har skylda for det. Link til der jeg kjøpte den 👇🏻

Exuviance super retinol consentrate – denne liker jeg veldig godt til min kombinerte hudtype. Har du tørr hud kan du vurdere den fra The ordinary med squalene, men den synes jeg blir hakket for mye olje i for min del hvertfall. Men den er jo selfølgelig mye billigere enn denne fra Exuviance, men da må du til det store utland for å bestille siden ingen av de norske butikkene som tar inn The ordinary, har retinolen. Ikke at jeg skjønner hvorfor, det er helt ufattelig men jeg bestemmer ikke det. Etter å ha brukt denne fra Excuvianse har jeg ikke har ett skikkelig akneutbrudd på en stund. Og jeg begynner også å bli kvitt en del pigmentering etter der jeg har hatt kviser. Den er nok sikkert sterk nok, for jeg flasser rundt nesa, og munnen, så vurderer du å starte opp med denne, så bruk gjerne en fet salve akkurat i rundt disse litt sensitive stedene, jeg bryr meg ikke så nye om det, så jeg dropper det. Blir fort borte. Det er ingen tvil om at denne øker gjør at cellefornyelsen i huden går raskere. Er tilbøyelig til å si at hvertfall de over 30 bør vurdere retinol, det hadde jeg gjort hvertfall. Link til der jeg kjøpte denne 👇🏻

Leave a Reply