Glycolic acid 7% fra The Ordinary

Ute etter en eksfolier som virkelig gjør jobben? Da er denne for deg! Jeg har prøvd denne noen ganger og skal si den sparker ja.

Den koster 129kr på faramasiet.no, det er jo helt latterlig billig for den store flaska. Du påfører den som en toner etter rens med en bomullspad, og lar den sitte under fuktighetskremen din. Den prikket litt i ansiktet noen minutter etterpå.

Nå er det mulig at det er retinolen som bidrar litt, for jeg bruker det, men etter å ha brukt denne så flasset jeg av nesten halve ansiktet til dagen etterpå. Jeg bruker selvsagt ikke retinol da jeg bruker denne, bare så det er sagt. Jeg har i hverfall aldri eksfoliert så grundig noen gang som med denne. Den har masse antioksidanter i seg, og noen fuktighetsgivende ingredienser. Jeg kan ikke annet enn å anbefale denne, prisen er gunstig og den gjør virkelig jobben.

240ml for 129kr 😍

På nettsiden står det: The Ordinary. Glycolic Acid Toning Solution inneholder 7% Glycolsyre, Aminosyrer, Aloe Vera, Ginseng og et derivat av Tasmansk Pepperbær.
Glycolsyre er en alfahydroksysyre (AHA) som mildt eksfolierer huden, gir glød og over tid forbedrer hudtonen ved jevnlig bruk. Tasmansk Pepperbær er tilsatt for å minimere irritasjoner assosiert med bruk av syre. Ginsengrot og Aloe Vera gir glød og har en beroligende effekt på huden.
Ansiktsvannet brukes på kvelden etter rens, fukt en bomullspad med løsningen og stryk over ansikt og hals.
Unngå øyepartiet. Ansiktsvannet skal ikke skylles av. pH 3,5-3,7.

Anbefaler deg å bruke den om kvelden og ikke blande med andre aktive ingredienser. Start forsiktig 😉

Link til produktet på kicks.no da farmasiet ikke har den lengere: https://www.kicks.no/the-ordinary/hudpleie/ansiktspleie/ansiktsskrubb-ansiktspeeling/glycolic-acid-7-toning-solution-240-ml

Husk solkrem 😎

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply