I’M FROM Rice Toner

Jeg har bestandig vært redd tonere, etter å ha brukt mamma sin en tid som tenåring, og den svei noe helt vanvittig og tørket helt ut huden. Men har lagt skrekken til side og bestilt meg en fra skinsecret.no

Nå har ikke jeg lang erfaring med å bruke denne, men ut i fra ingrediensene så er jeg veldig imponert. Det er til og med niacinamide i den som jeg elsker å bruke. Jeg ser også at vann er langt nede på listen og det gleder meg. Tonere kan ha vann høyt oppe på lista i tillegg til at noen har alkohol i, og det tørker ut min hud for mye. Risekstrakt er også en veldig god ingrediens i hudpleie, og er like fin for alle hudtyper. Den er har en betennelsesdempende og beroligende effekt, samtidig som den gir både kort- og langvarig hudfuktighet, selv for sensitiv hud. Den er rik på mineraler, antioksidanter, B- og E-vitaminer og spor av pitera. Disse mineralene og antioksidantene hjelper til med å rense og glatte huden, og jobber med å minimere fine linjer og redusere utseendet til porene.

Dette er et koreansk merke og skinsecret har masse koreansk hudpleie. Og det er verdt å prøve litt av dette. Så i tillegg til en toner så kjøpte jeg en rens og et sånn pannebånd med sløyfe 🎀 skal vise frem senere, men pannebåndet var veldig praktisk.

Dette sier skinsecret selv om produktet:

Jeg er I’M FROM Rice Toner. Med 77,78% risekstrakt er dette en av de mest naturlige produktene som finnes. På grunn av mitt høye innhold av ris er jeg en ekspert på å fukte huden og jevne ut hudtonen. Jeg får slapp og gusten hud til å mer spenstig og klar. Risekstraktene eksfolierer mildt og holder huden frisk og ren, så jeg er den perfekte anti-aging toneren for alle hudtyper, også de mest sensitive.

Fri for alkohol, parabener og parfyme. Cruelty-free.

ingrediensene for den som vil se med forklaringer bak 😁

Og ut i fra ingrediensene så tror jeg på det de sier. Huden min reagerer ikke på denne i det hele tatt, og jeg kan bli ganske rød i nepa hvis jeg ikke tåler noe. Den ser egentlig ut som melk i flasken men er som vann i konsistens. Jeg liker denne kjempegodt. Absolutt verdt pengene. Og denne kostet 329kr, men man bruker ikke mye og den holder en stund.

Link til produktet: https://www.skinsecret.no/produkter/toner/im-from-rice-toner/

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply