Ny favoritt solkrem 😎

Ren Clean Screen Mineral SPF30 50 ml koster nå 251,90kr (er 30% på denne på Vitusapotek nå.

Legger ved bilde av boksen også for jeg lette litt før jeg skjønte at den var i en boks 🤦🏼‍♀️

Dette er en mineral solkrem og disse tåler jeg mye bedre enn de kjemiske. Andre ingrediensen er Zink oxide og dette er ett fysisk filter. Selv om mineral solkremer ofte gir et hvitt belegg på huden, så er ikke denne ille i det hele tatt. Den lukter godt, kunne selvfølgelig klart meg uten parfymen i denne, selv om den er «naturlig». Synes det er egentlig bare dumt å si, naturlig eller unaturlig er akkurat det samme, de kan være like irriterende selv om det er naturlig. Parfyme er parfyme.

ingrediensene for den som vil lese, ligger selvfølgelig med en forklaring på hver enkelt ingrediens 🐥

Så ett tips om å blande inn et par dråper bronzer i mineral solkremen for å få litt glød i ansiktet og det synes jeg fungerer helt utmerket. Blir ikke like åpenbart at du har solkrem i ansiktet, og hvem trenger ikke litt glød etter en mørk vinter.

Absolutt verdt pengene synes jeg 🌟 husk solkrem i påske 🐣

Rating: 4.5 out of 5.

Leave a Reply