Påske 🐣

Om noen timer er det påskeferie, og endelig litt fri på denne hjemmelæreren 🤯 det går bra, men hverken jeg eller ungene er vandt til å gå så oppå hverandre eller at jeg skal lære dem noe, så det skal bli greit å slippe hjemmeskolen en ukes tid nå. Det er en grunn til at jeg ikke er lærer for å si det sånn.

Ellers så har det dumpet ett utall nye produkter ned i postkassa som jeg gleder meg til å teste ut. Og endelig kom EXUVIANCE Super Retinol Concentrate. Prøvde den litt kjapt i dag bare for å sjekke lukta på denne (klok av skade). Den lukter ikke godt, men det ble borte etter 10 minutter og den var heller ikke så intens som REN sin retinoid krem. Så det lover godt.

Liker veldig godt disse tubene med pumpe, det er helt genialt 🌸

Men nå får jeg rette fokus mot påskeegg, dette blir jo aldri ungene for gamle til i følge dem selv. Så da er det ut på handel og planlegge påskeeggjakta 2020. I fjor hadde vi stort hell med en 1m høy påskehare som kom dalende ut fra en dør 😂 blei mye hyling. Så jeg må nesten toppe den i år 🤔 andre som har påskeeggjakt til sine? Koselig tradisjon synes nå jeg da 🐣

Leave a Reply