Eir oat mask

Kjøpte denne for en stund siden og har brukt den noen ganger nå, så da kan jeg si noe om den.

For 250kr kan du få denne på eirscandinavia.no og som nattkremen i samme serien, så har den antioksidanter som blåbær, alger og multer i seg. Den har i tillegg aha syre (lactic acid) så det er noe å være klar over.

Den har parfyme i seg, men det er helt minimalt, kan egentlig ikke kjenne lukten i det hele tatt. Jeg pleier å tåle ganske mye av masker og kremer. Og jeg tåler absolutt denne også, men det gjør meg relativt rød i fjeset etter 15 minutter, den kan også prikke litt. Jeg så Eir hadde svart en annen kunde på akkurat dette og de mente at dette skulle gå over etter å ha brukt den noen ganger. Det har ikke gått over hos meg enda, men det plager meg heller ikke for rødheten blir borte etter noen timer.

Synes denne er veldig god, huden blir hydrert og kjennes myk og fin ut etterpå. Men skal du ut på noe en kveld, så hadde jeg ikke brukt denne like før. Bruk den heller mot kvelden og at man skal legge seg. Har du svært sensitiv hud, så prøv på et lite område først i 15 minutter å kjenn etter.

Produktet er bra, prisen er fornuftig, det er et merke som prioriterer bærekraftighet og det er norskt merke, kan ikke annet enn å anbefale denne. Så sjekk det ut 🌸

Ellers så har jeg vært til hudlegen en tur i dag, så det var spennende, liten sjekk på føflekker og huden ellers, skal fortelle mer om det senere 😃 Hudkreft er en av de vanligste krefttypene, så husk å få din lege til å sjekke hvis du har mye føflekker og endringer på disse. Ha en flott dag 🌸

Rating: 3.5 out of 5.

Leave a Reply