Nysgjerrige små i badeskapet

Etter jeg begynte å «utforske» denne hudpleieindustrien så fyller det seg opp på badet, i skap, egentlig overalt med diverse som jeg enten prøver eller har prøvd. Og med en datter som er mer eller mindre isolert fra omverdenen, så ble fristelsen for stor 🤯 enten det eller så har jeg en hudpleieinteressert innbruddstyv….. eller jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, merkelig blanding.

I dag fant en stk tom cc cream fra Estee Lauder til 700kr (krise), en tom eske falske vipper, en tom krukke Ponds cold cream (hvorfor en hel krukke 🤷‍♀️), og en tom flaske ansiktsolje og en tom pakke maisenna mel under baderomsinnredningen…… hva har skjedd, hva slags hudpleierutine er dette 🤔 kan jeg ha gått glipp av noe eksepsjonelt smart her? Eller har jeg bare gått ca 1000kr i minus?

Det som er mest snodig er at det finnes ikke bevis i form av søl noe sted, og det er jo der tvilen om det er min datter som har gjort dette eller noen andre. Har aldri sett at hun har ryddet og vasket så nøye at det ikke synes i det hele tatt etter diverse andre kreative prosjekter 👀 kan jeg ha hatt ubedte gjester i hus 🥴

Uansett så fører denne eskapaden til innføring av nye regler!

Flere som har unger som begynner å bli kreative etter ett par uker med hjemmeskole?

Leave a Reply