Hva er niacinamide?

Vi har vel alle sett navnet i forbindelse med hudpleie. Men jeg har synes at dette har sett litt skremmende ut så jeg har aldri prøvd.

Niacinamide er B3 vitamin og denne hjelper en hel masse hudproblemer.

Laget en liten oversikt til dere

Jeg kjøpte Niacinamide 10% + Zinc 1% fra farmasiet.no til 69kr. I tillegg til niacinamide er det sink i denne og sink kan hjelpe huden med sårheling og cellefornyelse. Dette er et serum og jeg synes prisen er veldig akseptabel 🤍

Jeg stusset litt på påføringen for vi har jo alle sett på influensere som påfører produktet rett fra pipetten på ansiktet. Og det er da ikke mulig å få til for meg uten at det blir masse gris og søl, og mye av produktet renner vekk nedover halsen og genseren og det er da bortkastet. Så i stedet for så ha rene hender, ta ønsket mengde produkt i hånda og jeg påfører det på samme måte som når jeg bruker rens for å unngå mest mulig søl, bøyd over vasken. Jeg har funnet ut at å prøve å stå oppreist å ha det på, nytter ikke, det er for tyntflytende til det. Jeg følger på med en krem over denne, så jeg låser inn serumet i huden. Jeg bruker denne om morgenen.

Det jeg merker best er at porene har blitt mindre, synes også at huden får bedre glød, men jeg har ikke brukt den lenger enn 3 uker ca, så jeg får oppdatere dere på dette etterhvert.

Så jeg anbefaler absolutt The ordinary niacinamide og zink hvis du har noen av de nevnte utfordringene over 💕

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply