Sigma spatula

Fikk en ny dings i posten for en stund siden og ble litt skuffet da jeg mente helt sikkert at det var en sminkebørste jeg bestilte, ikke en plastikksak. Jeg la den fra meg og tenkte at den var fullstendig ubrukbar, og lurte vel egentlig på hva jeg skulle med denne.

Bilde av dingsen. Sigma spatula

Etter å ha hatt den liggende så ble det til at jeg brukte den i en ansiktskrem krukke, og jeg har da funnet ut at denne var veldig praktisk. Vi vet alle hvor enkelt det er å grave nedi en slik krukke med fingrene. Man får for mye produkt på fingrene og det er er ikke veldig hygienisk selv om jeg bestandig vasker på henda før jeg har på hudprodukter.

Så denne synes jeg faktisk var veldig brukbar til akkurat dette formålet og leter egentlig etter den hvis den ikke ligger ved ansiktskremen. Denne får med alt produktet fra alle kriker å kroker i krukken 🌸 smart dings 😃

Regner med at det er fullt mulig å finne ett annet merke enn Sigma. På Kicks har de en i gull som var veldig fin, søk opp «spatula» på kick.no så finner du den der 😎

Håper alle er frisk og raske 🌸

Sigma spatula

Rating: 4 out of 5.

Leave a Reply