La prairie spf 30 day cream

Koster 2230kr på Kicks der jeg kjøpte den. Jeg vet ikke om det var av desperasjon eller midtlivskrise som gjorde at jeg kjøpte denne, ikke helt i min normale prisklasse 👀 men uansett jeg har den og da kan jeg fortelle dere om den.

Dette sier La prairie om sitt produkt:

Beskytter mot linjer og rynker

Hjelper med å forhindre skade fra UV-stråler og miljøgifter

Gjennomtrenger vannveier for å øke hudens fuktighet

For å være helt ærlig så sto det ikke så mye på La prairie siden, jeg lette etter en bedre forklaring på hva teknologien i denne liksom var, men fant ikke noe fra dem, men det står jo flust andre steder om denne. Den blir hyllet overalt, dette er liksom det beste av det beste sier mange.

Jeg har sett på ingredienslisten, og det er 75 forskjellige ingredienser 😳 jeg hold på å gi opp for makan da, er det nødvendig å bruke så mange 😖

Bilder av speil blir bestandig litt snodig, har ikke knekt den koden enda, men her er herligheten 🌸

Det jeg blir litt skuffet over, er at de faktisk bruker alkohol i dette produktet, og jeg antar at det er alkohol denat siden det ikke står listet som noe annet enn alkohol og det er strengt tatt ikke noe vi vil ha på huden da den kan gjøre huden tørr (noen ganger må de bruke alkohol denat for å få UV filterene til å løse seg opp å fungere i kremen). I tillegg er det tilsatt en ingrediens som bare heter parfyme og så 17 stoffer som anses som parfymerende/maskende og kan være både irriterende og allergifremkallende. Jeg nevner også at det omdiskuterte UV filteret octocrylene er i denne, og parabener, jeg personlig velger å bruke disse, men noen synes ikke noe om det.

Den er lett å påføre, men den har en parfymelukt som henger ved veldig lenge. Jeg skal ikke si annet enn at jeg føler at huden blir veldig myk etter å ha brukt denne. Problemet er å bruke den over lang tid både når det gjelder alkoholen tilsatt og den enorme mengden parfyme.

Den ingrediensen jeg virkelig liker som jeg ikke så ofte ser, er allatoin som er både mykgjørende, beskyttende og beroligende, veldig bra ingrediens. I tillegg er det peptider og det liker vi 👏 Og jeg kommer ikke unna kanskje det jeg liker allerbest, og det er selv innpakningen denne kommer i 😍 den er veldig elegant og både føles og ser dyr ut. Jeg kjøpte denne for tre måneder siden kanskje og den er bare halv, så det er veldig drøy i bruk, så det er positivt. Og selvfølgelig SPF, da man ofte glemmer det, så det er topp å ha i dagkremen. Har du penger og lyst så er det bare å kjøre på 🤑 det er mye positivt også i denne.

Du kan jo se på listen over ingredienser men den er ulidelig laaaaaang, ligger forklaringer bak hver ingrediens, klikk på knappen under for å komme til listen….lykke til…… den er heftig 😨

Jeg synes ikke at denne er så bra som den burde være med tanke på prisen. Den kan ikke helt forsvares synes jeg med tanke på det enorme utvalget vi har i dag. Og jeg har faktisk seriøse problemer med den intense lukten, men det har egentlig skjedd etter at jeg i lenger tid har brukt parfymefritt, før tenkte jeg ikke på det. Jeg er nok i tillegg mer komfortabel med et middels prisnivå på hudpleieprodukter. Men om ikke annet så står den på badet å ser ut som 2230kr 🌟

La prairie spf 30 day cream

Rating: 2 out of 5.

Leave a Reply