Eir Scandinavia oat face cream

Kom over en reklame for denne og tenkte at dette hørtes spennende ut. Flere som føler seg litt grå om dagen, det gjør jeg, så jeg følte jeg trengte en skikkelig boost av en nattkrem. Kostet meg 330kr, så ikke så ille egentlig.

Dette sier Eir selv om dette produktet:

«Ekstra næringsrik nattkrem for tørr og sensitiv hud. Den har en deilig kremet konsistens og er oransje i fargen. Nattkremen inneholder havreolje rik på Omega-3 og -6 som gir næring og mykgjør huden. Den inneholder betaglukan fra havre som gjør huden mer elastisk og myk. I tillegg inneholder den algeekstrakt som også gir fuktighet og beskyttelse.»

Eir Scandinavia ble da til da gründeren Nina mente at dagens hudpleiekonsepter ikke treffer blink, hun er da leder for Eir. Eir Scandinavia er eid av Orkla Trading AS som igjen er 100% eid av Orkla ASA. Ikke at det har noe med kremen ellers å gjøre, bare en opplysning.

Produktene er veganske og flaskene er laget av resirkulert eller resirkulerbar plast. Kun korken som er av vanlig plast.

Konsistensen var litt snodig på huden, den føltes litt tørr å påføre. Men den trekte antagelig veldig godt inn, og den kjennes ikke klissete ut på noen måte. Jeg ble en anelse stram i ansiktet rett etterpå, men ikke tørr på noen måte.

Så ingrediensene da 😃 den inneholder det den lover uten tvil, både havre, alger og blåbær. Og alle disse gjør bra ting for huden. Jeg har ett ankepunkt og det er fargestoffene og parfymen, er det egentlig nødvendig? den er oransje i fargen og det hadde ikke gjort meg noe om den var hvit. Den lukter heller ikke mye, kanskje bittelitt 🧐 men den henger ikke ved deg ettepå, forsvinner fort, kunne like gjerne sløyfet den. Det er jo ikke ett kjempe problem altså. Men for den som ikke tåler parfyme, er de det. Ellers så har den både okklusive, mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser 💛

Hele ingredienslisten med en liten forklaring, finner du ved å klikke på knappen under.

Jeg har i utgangspunktet mye olje i huden og jeg synes denne fungerte bra, og jeg kan absolutt anbefale denne til andre. Prisen er også helt grei, det finnes både billigere og dyrere, men jeg liker prisen i forhold til innholdet i denne. Og helt topp at den er mer miljøvennlig enn mange andre hudpleie innpakninger, det liker vi 🌟 og siste men ikke minst, norske produkt 🇳🇴

Jeg har også liggende Oat mask fra Eir men den skal jeg teste litt senere ✌️

Eir oat Cream

Rating: 4 out of 5.

Leave a Reply