Hudpleie på budsjett 💪

Dette her er det jeg mener du minimum bør ha for å gi huden det den trenger. Og dette er bare min mening og slik jeg ville gjort det i en knipe 😃

Det du bør ha uansett er en god rens. Jeg har sagt det før og sier det igjen Cerave sine rense produkter er fenomenale og veldig greie i pris. Du får kjøpt dem på apoteket til ca 99kr den varer lenge.

God hudkrem og kroppslotion: Og her er det så mye delte meninger at det finnes tusenvis av anbefalinger, men skiter du i hele bøtteballetten og kjører enkelt, så kjøp Spenol. Det er ikke noe hokuspokus med den. Den inneholder parabener, men om det er skadelig eller ikke, det er det delte meninger om, så det blir opp til deg. Eller du kan også se etter Nivea Soft Body & Face Cream, den er også rimelig, Max prisen på nærmeste Kiwi var vel 59kr tror jeg sist jeg kjøpte den. Helt grei, den er parfymert så ha det i bakhode hvis du ikke tåler det. Har du veldig tørr hud hadde jeg heller gått for Spenolen. CeraVe sin Moisturising Cream er også ett godt alternativ til både kropp og ansikt , men den er litt dyrere, 179kr tror jeg på apoteket.

For å få maks ut av dette så husk å ha på ansiktskrem direkte på våt ansikt, ikke tørke det, men låse inn fuktigheten som vannet gir med ansiktskremen du har.

Solkrem må vi ha, og den jeg anser for å være helt grei og du får kjøpt den i dagligvaren er Coop Änglamark Sun Lotion SPF 30, du kan lese om den her. Den koster 179kr mener jeg å huske, men ikke arrester meg på det.

Og det er vel egentlig det hele 🤷‍♀️ vil du ha det helt enkelt og ikke noe dill dall, eller du trenger å spare inn litt, så er dette helt greit 😃

Leave a Reply