Sheet ansiktsmasker 🤔

Mange av oss har en skuff med 20 forskjellige sånne masker. Det er pop å gi bort som gave og vi får det i diverse abonnement på skjønnhetspleie og de selger de på Kiwi og andre butikker. Og det er billig 🤑 Bortsett fra at man føler at man tar litt vare på seg selv ett lite øyeblikk? Det er ikke noe å kimse av den følelsen, gjør det noen egentlig forskjell for huden?

Kjapp runde i ett par skuffer og det ble fangst 😂

Sånn rent uten at jeg skal gå inn på hva de forskjellige ingrediensene i en sheet mask gjør, så sier fornuften meg at hvis noe skal funke, så bør man bruke det mer enn en gang i skuddåret??? og sånn sett så blir en sheet mask veldig dyr og lite miljøvennlig hvis man skal bruke dem hver dag, eller flere ganger i uken og faktisk få effekt av den.

Nå blir jeg kanskje ikke populær hos de som selger disse men…. hvis man først skal kjøpe noe som man forventer gjør noe, så burde man kanskje like gjerne kjøpe ett serum med noen av de ingrediensene man synes er alright i disse maskene. Noen av disse er billige ja, men feks denne fra OMG koster 99kr for en maske man får brukt bare en gang 👀 så hvis alle koster det…. ja det blir litt penger tilslutt av det.

Men for at vi skal få noe ut av disse maskene vi allerede har stuet rundt omkring i huset så: husk å rense først og sleng den på mens ansiktet fremdeles er fuktig. Og etter du har sittet så lenge du vil med den, ha på en god okklusiv hudkrem som stenger inne den fuktigheten og aktive ingrediensene du akkurat har tilført. Da får vi mest ut av det i hvertfall 😃

Jeg har bestemt meg for å slutte å kjøpe disse maskene til meg selv inntil videre, men de jeg får i gave og allerede har kommer jeg fremdeles til å bruke. Og jeg kommer nok til å kjøpe til andre, for det er jo noe innbydende med disse posene. Og som jeg sa i starten av innlegget, så oppfordrer disse sheet maskene til litt egenpleie og litt ro, og det er kanskje det viktigste nå i dag, finne litt rom for akkurat det og det er muligens god nok grunn for å kjøpe de. Flere som har skuffene fulle?

Leave a Reply