Function of beauty

Jeg måtte bare prøve dette. De lager hårpleieprodukter spesielt til dine behov og ditt hår. Når du går inn å registrerer deg første gangen så oppgir du hva slags type hår du har og hvilke behov du har. Jeg registrerte:

goals

  • fix split ends
  • oil control
  • anti-frizz
  • strengthen
  • shine

hair profile

wavy + fine + oily

fragrance

nude peach, strong

Og jeg fikk disse for ett par uker siden. Jeg er veldig fornøyd med disse produktene, håret får mer volum, kjennes ikke fett ut og får fin glans. Og de kom med navnet mitt på også, det var søtt syntes jeg da. Eneste er at jeg angrer meg litt på valget sterk parfymert, for det var veeeeeldig sterk parfyme i den, så det har jeg godt inn å endret nå da jeg får ny automatisk om fire måneder, jeg registrerte meg for det. I tillegg til shampoo og balsam, så fikk jeg leave-in treatment, hårkur og hårolje. Det betalte jeg 906,20kr for. Og slik i utgangspunktet så er det masse penger. Men jeg syntes at dette konseptet og mulighetene til å personalisere produktet er såpass bra og det funker for håret mitt, så jeg velger å fortsette. Jeg håper forresten at de sender refill neste gang, prøver å være litt miljøbevisst, så det hadde vært genialt 😃

Du kan gå inn på http://www.functionofbeauty.com å sjekke det ut hvis du syntes det hørtes spennende ut.

Dette er ett 100% vegansk produkt og ikke testet på dyr 😃 Eneste minuset er jo at vi ønsker vel å handle lokalt og hvertfall nasjonalt, og dette er jo produsert og sendt fra USA, så det er jo noe man må ta stilling til. Det er heller ikke parabener eller sulfater i dette produktet. Jeg ville allikevel brukt en rense shampoo en gang i uken for å rense håret skikkelig hvis du velger denne varianten, har ett tidligere innlegg om akkurat dette.

Sleng gjerne igjen en kommentar hvis du har prøvd om dine erfaringer.

Function of beauty

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply