Clinique ID

Clinique gjør en innsats for å bli oppfattet som et mer «moderne» merke, de har fått med seg Emilia Clark på laget, og sammen med henne promoterer de nå Clinique ID

Og selvfølgelig måtte jeg prøve denne 😍

Synes flaskene og konseptet er skikkelig fresht og innbydende.

Du kan velge mellom flere baser og aktive konsentrat, men jeg valgte da hydrating jelly og active cartridge consentrate, da jeg har oljet hud og litt pigmentering. Kostet den nette sum av 420kr det synes jeg egentlig er i meste laget, men det var flere steder som hadde 20% og fri frakt så jeg betalte vel 300kr totalt hos http://www.bangerhead.no favoritt nettbutikken 🤩 de har desverre ikke det tilbudet lenger, men clinique.no har ett førstegangstilbud hvis du er interessert

Jeg har brukt den noen ganger nå og det som slår meg er at ansiktet kjennes litt stramt ut etterpå og kanskje ikke så mye fuktighet som jeg hadde håpet. Kanskje en bommert å kjøpe gel og ikke en vanlig krem som har flere fuktighetsgivende ingredienser??? Jeg vet ikke, men jeg skal fortsette å bruke den en stund til. Den aktive «ampullen» eller hva jeg skal kalle den er for ujevn hudfarge. Morsomt å se om jeg kommer til å merke noen forandring med ujevnheter 😍 noen som har prøvd den og har erfaringer å dele?

Jeg har selvfølgelig tatt for meg ingrediensene, denne er så lang at jeg holdt på å gå på en smell. Men for den som ikke gidder å lese alt (noe jeg har full forståelse for) så er det noe som slår meg, og det er viktigheten av å bruke SPF i tillegg til denne. Den innholder både AHA og BHA, sikkert ikke mye men det er likevel ikke anbefalt å gå ut i solen med slike aktive ingredienser uten SPF. Det er jo viktig uansett, men vi vet alle at «ja vi slurver med dette særlig om vinteren» En annen ingrediens som støtter opp under viktigheten med SPF, er Angelica Acutiloba (Japanese Angelica) Root Extract som flere kilder jeg har lest henviser til at den kan være risikabel å bruke hvis den blir utsatt for sollys. Så hvis du har tenkt å prøve akkurat denne versjonen som jeg har av Clinique ID så ha dette i bakhodet, vær flink til å bruke SPF!

I stedet for å plage alle med denne vannvittige ingredienslisten, så legger jeg det under en link, så hvis du trykker på knappen under så kan du se hele smørbrødlista. Lykke til med lesinga

Clinique ID

Rating: 3 out of 5.

Leave a Reply