CeraVe Facial Moisturising Lotion

Jeg skrev litt om denne i ett annet innlegg også, men den er så bra at den fortjener sitt eget. Hvis du leter etter en dagkrem som ikke koster skjorta, så er dette kremen for deg 😍 Noen apoteker har den på tilbud nå, men den koster til vanlig 139kr tror jeg. Den har alt, den gir fuktighet, den har mykgjørende ingredienser, okklusive ingredienser, ceramider som bygger opp igjen huden din og hyalaronsyre som «plumper» (i mangel av bedre ord på norsk) huden. Den er selvfølgelig 100% parfymefri og passer til sensitive hud i tillegg til alle andre hudtyper. Det står tørr til normal hud, jeg har oljet og kombinert hud og den fungerer helt optimalt for min del.

Eneste som er gørr med denne er den litt kjedelige innpakningen den kommer i. Ikke så veldig fresht (er det ett ord?). Men det er jo egentlig tilsidesatt, men det er lov å ønske seg at de spriter pakningene litt opp?

Glemte å ta bilde da den var ny, så den ser litt herpa ut og jeg fikk med verdens heftigste skygge, men sånn ser den da ut 😉

Uansett, hvis du er ute etter en god fuktighetsgivende hudkrem som ikke koster så mye, så anbefaler jeg deg å kjøpe denne. Ha den må ett dryppende vått ansikt etter rens og skylling og den fungerer helt optimalt 🌸🌺 ja det er litt snodig å ikke tørke seg i ansiktet etter vask, allikevel så anbefaler jeg deg å prøve denne metoden. La huden tørke og husk å bruke solkrem i tillegg, det er det eneste som virkelig funker mot aldringstegn 😎

Så ingrediensene for den som er interessert 🥳 klikk på knappen under 🤩

CeraVe facial mouisturising lotion

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply