Clinique take the day off cleaning balm

Vel, dette er rett å slett det beste jeg har prøvd når det gjelder å fjerne sminke, solkrem og skitt. Den er rett å slett fantastisk og at jeg ikke har prøvd denne før er helt utrolig 😳 silkemyk og skånsom å ha på, skikkelig luksus til huden.

Dette sier Clinique om dette produktet: Mild makeupfjerner som fjerner selv den mest holdbare makeup. Den kompakte balm transformeres til en silkemyk, lett olje ved påføring. Rens grundig og skyll godt av. Oppløser effektivt både ansikts- og øyemakeup, fett og smuss. Uten å gjøre huden fet. Tørker ikke ut huden. Testet av øyenleger. Passer til alle hudtyper. I følge Vita som også selger denne så er den er allergitestet og 100 % parfymefri.

Stemmer akkurat 👍 jeg får ikke fullrost denne. 295kr for 125ml og den varer en stund da du ikke bruker vanvittige mengder av den. Husk å bruke en god ansiktsrens etterpå for å ta vekk oljen og restene av dagen 😍

Clinique take the day off cleansing balm 295kr på Clinique.no

Edit: Dette produkter fungerer absolutt til huden min, og jeg synes huden blir veldig fin etter bruk, og jeg elsker den. Men desverre har denne polyetylen i seg som vi bør unngå av miljøhensyn. Så dermed kan jeg ikke anbefale noen å kjøpe denne lenger, uansett om jeg liker å bruke den. Håper Clinique kan finne en god erstatter for denne ingrediensen, slik at vi med god samvittighet kan kjøpe denne.

Clinique take the day off cleaning balm får bare en halv stjerne på grunn av miljøforurensing, uten det problemet hadde den fått ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rating: 0.5 out of 5.

One thought on “Clinique take the day off cleaning balm

Leave a Reply