A-Derma Epitheliale A.H Duo massasjeolje 100ml Pris: kr 279,90 (på Apotek1)

Fikk se reklame for denne nye massage oljen som skal forhindre og forbedre strekkmerker og arr. Kan dette funke da? Det må prøves. Hvem har ikke strekkmerker liksom? Jo de fleste av oss har det.

A-derma sin nye vidunder gel 😍

Først hva som står om produktet på nett: Fuktighetsgivende gele-olje som pleier og forbedrer hudmerker og arr
Et produkt som er spesielt utviklet til å massere røde arr og strekkemerker, samt til svekket hud med risiko for arr (også under graviditet). Inneholder patenterte aktive stoffet Cicahyalumide, som bidrar til å forbedre utseendet til merker og arr på huden, og gir en langvarig beroligende effekt. Massasjeoljen etterlater en fuktgivende, ikke-fet eller klebrig hinne, som beskytter og gjenvinner sart hud og reduserer trangen til å klore på hudområdet. Inneholder Rhealba® havrekimekstrakt som er balanseskapende, beroligende, reparerende. Oljen påføres 1-2 ganger daglig på det pågjeldende hudområdet. Massérer huden med sirkulære bevegelser i ett par minutter, deretter masseres huden inspirert av “palpate-roll” teknikken. Til ansikt og kropp, og alle hudtyper. Kan brukes av voksne og barn. Uten parfyme.

Hva er en palpateroll teknikk da 🤷‍♀️ A-derma sine sider sier at: Lag en fold i huden mellom tommelfinger og pekefinger vinkelrett på merket. Rull hudfolden mellom fingrene dine på langs og på det aktuelle området. Akkurat ja….🧐

Når man ser på ingredienslisten så blir man ikke forundret hvis dette fungerer. Rhealba blandt annet har ved flere tester vist at den har gode egenskaper både ved eksem og brannsår. Så det er kanskje ikke så rart om det kanskje har en effekt på strekkmerker og arr slik sett. Og hva er strekkmerker egentlig? Jo, det er vev i underhuden/bindevev som revner. Det dannes på en måte små arr i underhuden. Da kan man jo lure på hvor sannsynlig det er at gelen får trukket så langt inn i huden at den faktisk gjør noe med underhuden, men det er vel kanskje der denne massasjen kommer inn? Hylaronsyre er det også i denne, og det prøver jeg jo ut som et serum i ansiktet og er egentlig veldig positiv til den, jeg ser forbedringer da jeg bruker den. Se ingredienslisten nederst for full info om innhold og hva de forskjellige tingene er og gjør. Bare gull i denne slik jeg ser det 🤩

Jeg fant ikke så mange artikler om bruk av Rhealba på strekkmerker og arr, men en artikkel/studie sier som konklusjon:

Avslutningsvis støttet denne studien interessen til mekanisk stressede hudeksplanter som en 3D-modell for utvikling og forebygging av strekkmerker ved en tilpasset tekstur. Videre viste vi at en original kroppsolje med Rhealba® Havreplantersekstrakt kunne gi en effektiv forbedring av strekkmerket.

Så en forbedring altså som de også sier om produktet sitt selv. Jeg lurer på hvor mye Rhealba det egentlig er i denne gelen da den står som siste ingrediens, og fra andre ingredienslister og Mattilsynet så vet vi jo at de er listet synkende etter vekten på bestanddelene. Så er det da under 1% hvis den står nederst? Jeg vet ikke, men det er noe å tenke på. Da er det egentlig bare å prøve da 😃 noen som har prøvd denne og ser forbedringer? Kanskje for ny til at man egentlig har fått testet den ut. Jeg skal prøve å få oppdatert på en liten stund, så får vi se hva vi mener om den og om den er verdt pengene 😉

For den som er interessert, ingredienslisten klikk på knappen 😍

A-Derma Epitheliale A.H Duo massasjeolje

Rating: 3.5 out of 5.

Leave a Reply