Testing av solkrem ☀️

Jeg har kjøpt Cliniderm Light&Mattify Face Fluid solkrem SPF50+ 40ml
Pris: kr 219,90

Hentet fra Vitusapotek sine nettsider om produktet:
Lett og mattende solkrem for ansikt med meget høy beskyttelse
Cliniderm Light & Mattifying Sun Face Fluid SPF50+ er en lett solkrem som forhindrer blank hud og etterlater huden matt. Solkremen inneholder Zinc PCA som motvirker forekomsten av kviser og tetter ikke porene. Passer for normal til kombinert, samt sensitiv hud. Passer utmerket under sminke. Med avansert, bredspektret og fotostabilt UVA- og UVB-filter. Forhøyet UVA-beskyttelse. Påføres rikelig før soleksponering. En mindre mengde reduserer beskyttelsen betraktelig. Gjenta påføring regelmessig for å opprettholde beskyttelsen, spesielt etter bading. Dermatologisk testet. Ekstra vannresistent. Uten parfyme.

Siste steg i hudpleierutinen min er solkrem og jeg nevnte Cetaphil i en annet innlegg, den får du ikke kjøpt i Norge, så her er en jeg fant på Vitus apotek, og denne er også lett og mattende slik som Cetaphil er, den har høyere SPF, men det er jo bare en fordel.

Det er 5 solbeskyttende ingredienser i denne så det er bra og det er flere mykgjørende ingredienser som man ønsker seg i en dagkrem. Kan ikke se at det er noe veldig rart i denne kremen egentlig, noen kan selvfølgelig være sensitive til noe av ingrediensene og særlig sodium hydroxide (lut) kan være veldig allergifremkallende, allikevel ser det ut til at lut er i ganske mange produkter og at i små mengder skal det være helt trygt. Men der er vi alle forskjellige med hva vi tåler og ikke.

Solkremen er veldig tyntflytende og litt vanskelig å jobbe med da det renner overalt, og med engang ble jeg helt hvit i ansiktet så ble ett øyeblikk bekymret. Men det tok ikke lang tid før den smeltet inn i huden. Jeg ble veldig blank til å begynne med, og det tok litt tid før det ble borte (halvtime). Men den virker helt grei bortsett fra det. De har en type til av denne, og den er titulert «anti aldring» pga av sin zinc pca, men det er det jo også i den jeg kjøpte. Men det er mulig at den har høyere innhold av det? jeg finner kanskje ut forskjellen da jeg planlegger å kjøpe den neste gang. Prisen er vel mer midt på treet. 40ml er ikke så mye, men jeg har sett andre merker ta mer enn 220kr for sine i samme størrelse. Så alt i alt så tror jeg at jeg kanskje kommer til å bruke denne oftere.

Hvilken solkrem er din favoritt? 😎☀️


Ingredienser for den som er interessert med en liten forklaring bak:

Mange av dere synes kanskje denne ingredienslisten er helt bak mål og tar mye plass, men jeg synes det er viktig å prøve å skaffe litt kunnskap om hva alt inneholder, men gi meg gjerne din mening 🧐

Cliniderm Light&Mattify Face Fluid

Rating: 3.5 out of 5.

Leave a Reply