Cliniderm Sun Gloss Lip Protection Pink

Sola titter frem ☀️ og da var det aldringsforebyggende produkter da…. det er jo UVA og UVB filter

Cliniderm Sun Gloss pink spf 25, 12 ml 139,90kr på Vitus, men akkurat nå har de en kjøp to eller fler og få 30% rabatt på solfaktor produkter akkurat nå.

Hentet fra farmasiet.no Cliniderm Sun Gloss pink faktor 25 mykgjør og beskytter effektivt leppene mot solens UV-stråling Gir en fin glans på leppene. Inneholder antioksidantene vitamin E og Q10 som beskytter mot skadelige frie radikaler.
Ekstra vannresistent, inneholder ikke parfyme og alkohol.


Jeg likte ikke denne så godt, da jeg åpnet den så virket det som om at den burde vært ristet først. Den kom ut noe gulaktig veske da jeg trykte på den før den røde kremete glossen kom ut. Fargen er helt grei egentlig, den synes ikke sånn veldig, mest blank, men litt rosa kan jeg skimte. Litt vel klissete kanskje for min smak, liker nok bedre de produktene som trekker litt bedre inn men dette er jo en gloss så sånn sett så er den grei. Den er jo egentlig i tillegg ganske dyr og ikke mye produkt for pengene.

I tillegg er det en del stoffer som kan være irriterende og fremkalle allergi for den som er sensitive. Man er jo spesielt utsatt med lebepomader, lipglosser og alt som man har på munnen da man har litt lett for å få i seg og «spise» noe produkt. Særlig den stoffet som heter octocrylene lurte jeg kanskje litt på hvorfor var der, da det er 4 andre «UVA og UVB filtere» i glossen. Men hva vet vel jeg, mulig det er en god grunn til akkurat dette. Jeg reagerer også litt på at de de sier den er uten parfyme, det de mener er kanskje uten tilsatt parfyme, for blandt annet cera alba har en naturlig duft, så det kan kanskje være litt misvisende, eller hva?

Men positivt med en gloss med SPF, men denne kommer jeg ikke til å kjøpe igjen. Men den kan passe for deg allikevel så gjør din egen vurdering 😃


Så for den som er interessert, ingrediensene med forklaring på hvorfor de er i produktet, egenskapen da egentlig, bak:

Cliniderm Sun Gloss pink

Rating: 2 out of 5.

Leave a Reply