Bumble and bumble

Ja så var de det håret da. Det er en evig kamp mot flisete tupper, grå uregjerlige hårstrå og tugger.

Ja det stemmer sånn ca ja

Så i min søken på bedre produkter, så kom jeg over flere artikler som anbefaler UV beskyttelse for håret også. De sies altså, uten at jeg klarer å finne helt overbevisende tester ang dette, at UV beskyttelse kan hjelpe mot grå hår, eller få fler av dem da,og den beskytter selvfølgelig farget hår og hindrer hår i å bli gult. Og en periode så hadde jeg en månedlig levering (eller var det annenhver måned 🤔) med Goodiebox, og i en av dem dukket det opp en heat UV protective primer. Den lukter altså så godt at jeg er helt frelst, om den forhindrer grå hår det skal jeg ikke si noe om. Men den beskytter uansett håret både for varme og UV og man kan jo egentlig ikke gjøre noe galt med denne, med mindre du er allergisk mot parfyme, for denne er parfymert, men Gud for en god parfyme. Den kjennes heller ikke tung i håret slik som noen oljer kan gjøre.

https://www.bangerhead.no/bumble-bumble-no?product=bumble-and-bumble-hairdressers-primer-no

Akkurat nå koster den 215 kr og det synes jeg den er verdt. Tenker at jeg må prøve flere produkter fra der etterhvert.

Det er jo også ett tre i ett produkt og det liker vi, varmebeskyttende, UV filter og olje 😃

UV filteret i denne er ethylhexyl methoxycinnamate, og dette er en organisk forbindelse som er en ingrediens i noen solkremer og leppepomader. Det er en ester dannet av metoksykinnaminsyre og 2-etylheksanol. Det er en væske som er uoppløselig i vann.

Bruken av etylheksylmetoksycinnamat har blitt ansett som sikker av de europeiske ekspertene, og sikkerhetsmarginene samsvarer.

Apropo hår, så venter jeg spent på pakken min fra Function of beauty 😍 gleder meg.

Bumble and bumble tester ikke noen av produktene på dyr, eller kjøper fra tredje part som gjør det, eller selger sine produkt til land som pålegger testing på dyr gjennom sitt lovverk. De er PETA sertifisert. Men eieren som er meg bekjent Estee Lauder tester sine produkter på dyr. Så da vet du det 😊

Bumble & bumble invisible oil

Rating: 5 out of 5.

Leave a Reply