Rutine for å fjerne sminke på kvelden

Hvorfor skrive ett helt innlegg på det? Joda, det har kommet meg for øre at for å løse opp sminke og solkrem etter en dag, så skal man bruke en 2 stegs metode for å effektivt gjøre dette. Først så bruker man en kuldekrem/rensekrem/sminkefjerner. Etter å ha saumfart nettet for noe slik, så endte jeg opp med å kjøpe på eBay.

Nå var dette egentlig ett bomkjøp da denne var med parfyme og det skulle jeg ikke ha selvfølgelig. Enda større bommert var vel at det kom 12 stk av dem, men jeg får vel brukt det opp på et vis. Billig var det uansett. Men note to self, les nøye hvor mange du kjøper. Akkurat nå surfer jeg rundt etter et lignende produkt som selges i Norge. Ikke bare bare. Jeg finner nok noe snart…. jeg vet at Hada Labo har en olje som er ganske fin, men den selges heller ikke i Norge tror jeg. Jeg leter videre. Edit jeg fant jeg fant 😃 trykk på knappen under 😍

Men uansett, poenget er at du før du vasker ansiktet med din ansiktsrens, så burde man løse opp sminkerester som maskara, foundation eller solkrem med noe, før man skyller og vasker. Dette for å unngå å gnu for mye og særlig rundt øynene. Og dette er jo grunnen til at den kuldekremen/rensen burde være parfymefri, det er ekstremt kjedelig å tåre som en galning fordi man har fylt øynene med krem som irriterer. Man burde tydeligvis være forsiktig med parfyme uansett da du når som helst kan utvikle allergier og det vil vi ikke. Men for all del, Ponds er det veldig mange som bruker og synes funker bra, jeg får hvertfall bruke den en stund til 😃

Hvis du velger å prøve denne metoden er jeg nokså sikker på at du kommer til å merke hvor mye mer skånsom den er for ansiktet og særlig for den tynne huden rundt øynene.

Leave a Reply